Erhvervsforum Roskilde har netop lanceret deres populære Virksomhedsguide med Roskilde virksomheder. Versionen for 2023 indeholder i år både flere hundrede virksomhedspræsentationer samt 15 dybdegående portrætter og 5 erhvervspolitiske artikler. De nye redaktionelle udvidelser har alle til formål at synliggøre det stærke erhvervsliv i Roskilde Kommune og fortælle de mange gode og inspirerende historier der er i blandt kommunens virksomheder.

I Erhvervsforums Virksomhedsguide for 2023 kan du i år læse 15 dybdegående portrætter af udvalgte virksomheder inden for hver sin branche af erhvervslivet. Portrætterne går i dybden med den enkelte virksomhed alt fra hvordan den oprindeligt opstod og hvordan den er blomstret til den virksomhed, den er i dag, til hvilke målsætninger der arbejdes med og hvilke ambitioner der er for virksomhedens fremtid. Fælles for virksomhederne er, at de giver et indblik i virksomhedens ekspertise og skal give overblik over de mange højt specialiserede virksomheder der findes i Roskildes erhvervsliv.

”Da vi sidste år valgte at udbygge guiden ved at inkludere firmaportrætter, var det med det overordnede formål at synliggøre den brede erhvervsstruktur i Roskilde Kommune og fortælle om dets mange spændende virksomheder” fortæller Martin Sattrup Christensen, Direktør for Erhvervsforum Roskilde.

Virksomhedsguide med 15 portrætter af Roskilde virksomheder

Virksomhedsportrætterne har siden de blev introduceret i sidste års guide vist sig at være en enormt populær tilføjelse, og mange virksomheder har efterspurgt en mulighed for at blive portrætteret i de dobbeltsidede artikler. Derfor har Erhvervsforum nu udvidet guiden til at omfatte et dybdegående særportræt pr. kategori i Virksomhedsguiden for 2023, og kan denne gang præsentere dobbelt så mange portrætter som forrige år.

Som noget nyt udvides virksomhedsguiden yderligere redaktionelt, og indeholder i år også 5 erhvervspolitiske artikler. Artiklerne tager alle afsæt i de 10 erhvervspolitiske fokuspunkter, som Erhvervsforum præsenterede på deres generalforsamling i 2022 og skildrer foreningens arbejde med punkterne bæredygtighed, lokal erhvervsservice og netværk, iværksætteri, erhvervsfaglige uddannelser og erhvervspuljer. I artiklerne kan man læse om foreningens arbejde og deres samarbejder med lokale Roskilde-virksomheder på områderne, ligesom man kan læse om nogle af det lokale erhvervslivs nyskabelser på de forskellige områder.

”De erhvervspolitiske artikler er et nyt initiativ som kommer i forlængelse af vores nyligt præsenterede 10 erhvervspolitiske fokuspunkter. Det er punkter, som nu og fremadrettet udgør rammesætningen for Erhvervsforums arbejde med erhvervsfremme i kommunen, og derfor giver det super god mening, at vi synliggør vores eget arbejde med punkterne såvel som hvordan andre lokale virksomheder arbejder med de forskellige emner” fortsætter Martin Sattrup Christensen, Direktør for Erhvervsforum Roskilde.

Virksomhedsguiden kan findes i online version på Erhvervsforums hjemmeside på https://issuu.com/erhvervsforumroskilde/docs/virksomhedsguiden

Fakta om virksomhedsguiden 2023

 • Skaber synlighed omkring mangfoldigheden i vores erhvervsliv og foreninger
 • Viser at vi i Roskilde står stærkt sammen
 • Med 3000 trykte eksemplarer skaber det værdi for deltagerne
 • Målet i 2023 er +10 millioner visninger online og +100.000 klik samme niveau som 2022
 • Roskildes største og mest synlige samlingssted for erhvervsliv og foreninger
 • Miljø og bæredygtighed er i højsædet for den trykte version
 • Indeholder 5 erhvervshistorier der viser vores ambitioner i Roskilde
 • Indeholder 15 dybdegående portrætter af udvalgte virksomheder og deres ekspertise indenfor en række brancher i det lokale erhvervsliv
 • Ca. 400 virksomhedsportrætter – højeste antal siden vi udkom første gang med virksomhedsguiden.

Fakta om Erhvervsforum Roskilde:

 • Sjællands største Erhvervsforening, og er også dem der leverer flest aktiviteter og ydelser.
 • Arbejder for at styrke betingelserne for erhvervsdrivende i Roskilde og omegn.

 

Vil du vide mere om Erhvervsforum Roskilde?

Følg med i alle vores spændende aktiviteter her: Netværk, kurser og workshops.

Bliver du set og fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere? Se Virksomhedsguiden.

Er du iværksætter eller går du med overvejelser om at starte egen virksomhed? Så har Erhvervsforum rigtig mange tilbud til dig: Iværksætter.

I Roskilde kommune leverer oplevelsesøkonomien en omsætning på 1,6 mia. kr. Se hvad der gør Roskilde så god i forhold til andre kommuner: Oplevelsesøkonomi.