Virksomhedsguiden i Roskilde Kommune

Erhvervsforum Roskilde samler og præsenterer erhvervslivet i Roskilde Kommune. Opslagsværket har titlen ’Virksomhedsguiden’, og skal være med til at sikre, at både private og erhverv får kendskab til de virksomheder, som deltager i denne Virksomhedsguide.

Virksomhedsguiden udkommer både i en trykt udgave og i et digitalt format. Der er derfor god mulighed for at tilgå guiden.

SKAL DU OGSÅ MED I ROSKILDES VIRKSOMHEDSGUIDE ? – GRATIS ANNONCE FOR BETALENDE MEDLEMMER

Vi skal bruge fra dig:
– bannerbillede 194×45 mm
– profilfoto 52×36 mm
– tekst maks. 100 ord

SEND I DAG til: karina@erhvervsforum.dk

”Initiativet til guiden er i tråd med det arbejde, som Erhvervsforum Roskilde har lavet, siden vi blev etableret i 1981. Kernen i vores arbejde er vores medlemmer, og vi arbejder for at skabe netværk mellem disse. Netop med Virksomhedsguiden håber vi på, at flere virksomheder bliver synlige, så vi på den måde kan skabe nye kunder og samarbejder, og dermed stå sammen om et styrket erhvervsliv i Roskilde Kommune” siger Martin Sattrup Christensen, Direktør for Erhvervsforum Roskilde.

Med sin gode geografiske og logistikmæssig placering i forhold til kunder og leverandører, og med muligheden for at få den nødvendige arbejdskraft, afspejler det netop den tendens vi ser – flere og flere virksomheder og butikker vælger at etablere sig i Roskilde. Alene i 2020 fik vi 445 nye virksomheder i Roskilde. Og netop dette vil Virksomhedsguiden være med til fortsætter, ved at synliggøre mulige samarbejder på tværs at kommunens brede erhvervsstruktur.

”En ting, som bør fremhæves, og som andre kommuner misunder os. I Roskilde er vi de seneste år blevet meget bedre til at arbejde sammen, stå sammen, tale vores kommune op og være stolt over at sige, at vi kommer fra Roskilde. Det skal vi fortsætte med. Derfor en stor tak til alle virksomheder, butikker og erhvervsdrivende, der deltager i denne Virksomhedsguide. Vi er umådelig stolte af, at I har valgt at drive virksomhed i Roskilde Kommune, og er med til at skabe en aktiv og attraktiv erhvervskommune” skriver Lars Lindskov, Medlem af Roskilde Byråd (C), samt Formand for Udvalget for Vækst, Erhverv og Globalisering (UVEG) i sin indledning til guiden.

Virksomhedsguiden distribueres i trykt format til alle medlemmerne af Erhvervsforum, ligesom man kan få den udleveret forskellige steder i byen.

Guiden udkommer trykt i 2.500 eksemplarer.

Vi ændrer løbende i vores online udgave.