RO:KOST Madfestival

Vi tror på at ærlighed, kærlighed og nærhed kan smages.

.

Kom med når RO:KOST Madfestival indtager Roskilde for 11. år i træk! 

I uge 41 fejrer vi Roskildes restauranter og de mange lokale fødevarer, som produceres i området. Madfestivalen er en fast og festlig begivenhed, der samler både madelskere og lokale producenter. Vi glæder os til at byde dig velkommen til endnu flere fænomenale kulinariske oplevelser, hvor smagsløgene forkæles, og nye gastronomiske horisonter udforskes. Oplev det bedste af, hvad Roskildes madscene har at byde på, og deltag i en uforglemmelig uge fyldt med smag, tradition og innovation.

Billetsalg åbner 16 sep 2024 kl. 10.00

.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til køb af billetter, så kan du ringe på: Tlf. 70 20 76 80

Tag på eventyr i dit lokale spisekammer, når Roskildes restauranter igen i 2024 slår dørene op for RO:KOST Madfestival – en uges madoplevelser i de lokale råvarers tegn.

Billetsalg åbner mandag den 16. september 2024 kl. 10.00

Mad og madkultur kan og bør spille en rolle i den grønne omstilling, og en stor faktor heri er lokal produktion.

Derfor inviterer RO:KOST Madfestival til en smagsoplevelse der sætter lokale råvarer i centrum, når en række af byens restauratører og råvareproducenter igen går sammen om at sammensætte en lokalt produceret menu!

Menu 2024 – offentliggøres mandag d. 9. sep. 2024 her på siden. 

Lørdag den 11. juni 2022 hylder RO:MARKED – Madmarked for anden gang de mange lokale fødevarer, som produceres i lokalområdet.

Læs meget mere om det nye tiltag her. RO:MARKED

RO:KOST Madfestival

– En fortælling om råvarer

Tilmeld nyhedsbrev

Det kan smages, når kokke og tjenere selv har hentet svampe, ramsløg eller granskud hjem fra mark og skov. Når bryggerne har kælet for de gyldne dråber i glasset, eller kokken er klatret højt op i pæretræet på restaurantens terrasse for at høste kronen på værket af en desserttallerken.

Når fødevarer er dyrket af lokale ildsjæle drevet af lyst, så kan det ikke kun smages men også duftes og mærkes, og vi inviterer dig til at give dine sanser en unik oplevelse leveret af dit lokale nabolag.

Det kan smages, at bierne har hentet deres gyldne støv fra nærtliggende blomstermarker. Det samme er glædende for fasaner, harer, agerhøns eller råvildt, der er fanget ind fra restaurantens naboskov.

Det sætter spor i smagen, når dyrkningen af fødevarer er noget, mennesker dvæler ved, eksperimenterer med, fordi de ikke kan lade være, og når produktionen foregår med øje for processen. Når det sker, bliver fødevarer mere end mad – de bliver fortællinger, der skaber jordforbindelse.

Udenfor Roskildes bygrænse findes der masser af dygtige og dedikerede fødevareproducenter, der hver især fremstiller unikke produkter og råvarer med smag, ærlighed og kvalitet i centrum.

For 11. år i træk hylder RO:KOST Madfestival og Roskildes bedste restauranter alle disse delikate fødevarer, som bliver produceret lokalt, så du kan smage på Roskildes lokale spisekammer.