Afbudsbetingelser for arrangementer i Erhvervsforum Roskilde

Få et større netværk – deltag i Erhvervsforum Roskildes netværksmøder

Vi afholder forskellige typer arrangementer, men det vigtigste punkt på dagsordenen er altid at tale forretning med hinanden. Nogle gange er mødet suppleret med et kortere faglige oplæg og andre gange er der mere fokus på at netværke.

Arrangementerne afholdes så vidt muligt hos vores medlemmer.

Tilmelding
Der er et begrænset antal pladser, og du tilmelder dig via Aktivitetskalenderen her på hjemmesiden. Når du tilmelder dig, så vær sikker på, at du modtager autosvar fra vores system – ellers er din tilmelding ikke registreret.

Betingelser
Vi glæder os til at se dig til vores arrangementer, men skulle du blive forhindret, beder vi dig give os besked. Der er et begrænset antal pladser på vores arrangementer.

Ved tilmelding accepterer du at dine kontaktoplysninger må udsendes på deltagerlisten som opfølgning på arrangementet. Ønsker du ikke dette, beder vi dig give os besked.

Ved tilmelding accepterer du ligeledes, at der fremsendes en faktura for no-show gebyr ved afbud senere end dagen før gældende arrangement kl. 08.00 på info@erhvervsforum.dk eller tlf. 70 20 76 80. No-show gebyret kan variere efter arrangement type.

Har du spørgsmål til vores arrangementer, er du velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 7020 7680 eller på info@erhvervsforum.dk.