Se vores medlemmers tilbud her:

På denne side kan du som medlem hos Erhvervsforum oprette et tilbud her.
Det kan være alt lige fra vin til rabat på en konsulentydelse. Måske du har et lokale du gerne vil leje ud.
Så er det lige her, at du skal slå det op.

Opret dit tilbud her:

Medlem til medlem tilbud

Kurser i førstehjælp ved hjertestop, 4 timer

29. maj - 31. december

Lær at redde liv - uanset om det er på jobbet eller i privaten. Efter kurset kan alle deltagerne give hjertemassage og kunstigt åndedræt (Hjerte-Lunge-Redning) til voksne. Du lærer at give førstehjælp til en bevidstløs person med normal vejrtrækning og hvordan du lægger personen i stabilt sideleje.

Lej en Sælger/Salgschef

7. juni - 31. oktober

Som medlem af EFR kan du i øjeblikket få udført salgsarbejde for din virksomhed med 15% rabat på vores priser. Det eneste krav er, at du skal igangsætte salgsarbejdet inden sommerferien (= mandag den 8/7). Gør du det og køber min. 4 timer pr uge, fortsætter rabatten til 1/11 2024. Se priser på web.

Få en Gratis Google Ads Gennemgang!

10. juni - 31. august

Som Google Ads ekspert tilbyder jeg netværksmedlemmer en gratis gennemgang af jeres Google Ads muligheder eller eksisterende konto. Få skræddersyede råd og tips til at optimere din annoncering. Skriv på mail@ravaxo.dk for at booke din gratis gennemgang i dag. Begrænset tilbud – grib chancen nu!

Cuba aften hos Casa Bailar – en unik oplevelse!

10. juni - 31. december

Hold jeres næste firma arrangement i Casa Bailar Studio. Giv dine medarbejdere muligheden for at lære deres kollegaer bedre at kende på en uhøjtidelig og festlig måde. Prøv en aften med cubansk mad, oplæg om “Cuba – kontrasternes land”, danseundervisning og romsmagning.

Er din bestyrelse værdiskabende?

20. juni - 1. august

Er du kommet hjem fra endnu et bestyrelsesmøde, hvor du synes værdiskabelsen har været begrænset? Skal det være nu i sommer, du får taget action og sat retning for en fremtidig værdiskabende bestyrelse? Så vil jeg gerne hjælpe dig på vej. Sommermedlemsrabat på 20% v. opstart inden 1/8.2024

Overvejer du at lave dit eget online kursus?

24. juni - 31. juli

Er der noget bedre end penge, der automatisk går ind på bankkontoen, fordi endnu en kunde har købt et af dine online produkter? Mit første online produkt handlede om, hvordan man laver gode videoer med sin smartphone. Det tog en uge at lave og solgte på 3 år for 367.000,- Ring 22929090 og hør mere.

ØL I FOLKEPARKEN

10. august - 10. august

Igen i år arrangerer Danske Ølentusiaster Roskilde, Bryghuset Røde Port og Røde Port Bistro "ØL I FOLKEPARKEN" fra kl. 12.00-18.00. Folkeparken får besøg af 8 forskellige bryghuse, livemusik, mad-muligheder og (forhåbentlig) fremragende vejr! Der vil både være mulighed for smagsprøver og fadøl!