Roskilde Erhvervspris 2024

Prisen gives til en virksomhed i Roskilde Kommune, der i særlig grad har skabt vækst og udvikling i det lokale erhvervsliv, og som bidrager til en positiv branding af Roskilde. Kandidater til prisen findes ved indstilling fra erhvervslivet i Roskilde. Alle virksomheder beliggende i Roskilde Kommune kan indstilles til prisen. Frist for indstilling er den 31. oktober 2024.

I november 2024 vil en udvælgelseskomité bestående af borgmester Tomas Breddam, formand for Erhvervsforum Roskilde Rune Tarnø, redaktør for Dagbladet Roskilde og Roskilde Avis Lars Ahn Pedersen, markedsdirektør Henrik Brøns, Roskilde Avis, direktør for Erhvervsforum Roskilde Martin Sattrup Christensen og flere repræsentanter fra det lokale erhvervsliv udvælge to finalister.

Vinderen af prisen vil blive offentliggjort på nytårskuren midt i januar 2025, som Roskilde Kommune arrangerer i samarbejde med lokale erhvervsorganisationer. Deltagerne til nytårskuren stemmer og vælger den endelige vinder blandt de 2 finalister.

Forudsætninger for indstilling
Roskilde Erhvervspris 2024 uddeles til en lokal virksomhed, som er:

  • Beliggende i Roskilde
  • Dygtig og respektabel ledet
  • Udviklingsorienteret
  • Initiativrig
  • God arbejdsplads og har samfundsansvar
  • Medvirker til at sætte Roskilde på landkortet

Udtalelse fra borgmester Tomas Breddam

Det glæder mig meget, at Erhvervsforum Roskilde vil fortsætte traditionen med den årlige erhvervspris, der hædrer virksomheder i Roskilde Kommune, som har fokus på vækst og skabelsen af nye arbejdspladser. Vi må aldrig tage det som en selvfølge, at vi i Roskilde har den type virksomheder, så det skal vi huske at værdsætte og fejre”.

En virksomhed kan ikke nomineres af personer med tæt relation til virksomheden. Kun enkelte virksomheder kan nomineres – ikke grupper af virksomheder.