Socialøkonomisk café åbner i Roskilde, og giver endnu flere ledige mulighed for at blive en del af et arbejdsfællesskab.

Erhvervsforums medlem, Kaffe Karma, åbner den. 25. januar 2023 en ny socialøkonomisk café i det gamle skoleslagteri INSP i Roskilde.
Her vil de ansatte være mennesker, som af forskellige årsager ikke har været en del af arbejdsmarkedet længe. Målet er at hjælpe dem tilbage hertil gennem et meningsfuldt og trygt arbejdsfællesskab.

”Jeg er overbevist om, at INSP er det helt rigtige sted for os i Roskilde. Vi glæder os til at åbne en mangfoldighedscafé, hvor der er højt til loftet og plads til forskellighed”, fortæller Miechael Stian Hansen, direktør og stifter i Kaffe Karma.

Mange kender måske også Kaffe Karma fra Erhvervsforums generalforsamling i 2021 eller foreningens store Tour de France arrangement i sommers. Her stod Kaffe Karma begge gange for lækker kaffe.

 

Plads til mangfoldighed

Den nye café er åben for alle, og der er plads til både lokalsamfund, virksomheder og det offentlige som vil nyde en croissant eller en god kop baristakaffe fra ’kaffelugen’.

Fælles for INSP og Kaffe Karma er troen på, at åbne og inkluderende fællesskaber skaber trivsel for mennesker.

”INSP er på mange måder ligesom et gammelt landsbyfællesskab. Der er plads til alle, alle har noget at bidrage med, og alle passer på hinanden. Derfor er det med stor glæde, at Kaffe Karma snart åbner en café i INSP, som kan være med til at skabe endnu et inkluderende og rummeligt arbejdsfællesskab, og ikke mindst et nyt mødested for lokale og besøgende i Roskilde”, udtaler Daniel Nayberg, daglig leder i INSP.

Den officielle åbning af caféen finder sted den 25. januar 2023, men du kan allerede nu følge med i åbningen på Kaffe Karmas Facebook side her: Kaffe Karma Facebook

“Vi håber, at byens borgere vil støtte vores initiativ og bakke op om det nye liv på det gamle skoleslagteri, så vi kan hjælpe endnu flere mennesker med at indgå i meningsfuld beskæftigelse”, uddyber Miechael Stian Hansen.

 

Har du lyst til at blive en del af Karma-fællesskabet? Så kan du ringe på tlf.: 51204043 eller skrive en mail til: matilde@kaffekarma.dk

For yderligere info eller spørgsmål kontakt da Miechael Stian Hansen, direktør og stifter af Kaffe Karma på mail: msh@kaffekarma.dk  eller tlf.: 2814 4124

 

Fakta om Kaffe Karma

  • Kaffe Karma er en socialøkonomisk virksomhed, der hjælper socialt udsatte mennesker i arbejde.
  • Hos Kaffe Karma bliver de ansatte en del af et arbejdsfællesskab, som ikke kun handler om at sælge kaffe, men som også får betydning for deres fremtidige liv. Her kan de få troen på egne evner tilbage og skabe en vej ud på arbejdsmarkedet.
  • Alle Kaffe Karmas baristaer får desuden en Barista-medhjælperuddannelse med diplom.