Vil du være en del af Sjællands største erhvervsorganisation?

 

Er du en haj til hjemmeside-design? Er du en rigtig visionær med teknisk flair, der er god til at tænke uden for boksen? Så er du måske Erhvervsforum Roskildes nye studentermedhjælper! Vi søger netop nu en studerende til at udfylde en projektstilling på 8-14 timer om ugen, med viden indenfor at opbygge- designe- og vedligeholde hjemmesider.

 

Hos Erhvervsforum Roskilde arbejder vi for at styrke betingelserne for erhvervsdrivende i Roskilde Kommune og omegn. Det indebærer blandt andet en dynamisk og bæredygtig erhvervspolitik, der skal udvikle vores kommune ved bl.a. at tiltrække nye borgere og virksomheder samt fastholde eksisterende virksomheder. Vi er Sjællands største erhvervsorganisation med over 600 lokale virksomheder som medlem af vores forening.


Vi tilbyder

Hos os kommer du til at indgå i et spændende og alsidigt arbejdsmiljø, hvor du vil blive en del af et dynamisk team på 7 medarbejdere. Dit arbejdsområde vil være omkring virksomhedens hjemmesider, som kører i WordPress og det vil derfor være en stor fordel, hvis du allerede er bekvemt med dette.

Du kommer til at arbejde med:

  • Omlægning af Grønpuls.dk fra Joomla til WordPress
  • Optimering af Grønpuls.dk
  • SEO-optimering og plug-ins
  • Vedligeholdelse af hjemmesider, heriblandt Erhvervsforum.biz

 

Vi søger dig, der …

Vi søger 1 engageret og nysgerrig studerende, der er i gang med en uddannelse indenfor digital design, multimediedesign, kommunikation eller lignende relevant studie.

Vi forestiller os, at du har teknisk snilde, sans for detaljer, er kreativt tænkende og proaktiv.

Du drømmer om at udvikle dine kompetencer indenfor webdesign, og er interesseret i at beskæftige dig med forretningsudvikling og digitalisering.

 

Sådan ansøger du

Send din ansøgning til vores mail info@erhvervsforum.dk

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest. Har du nogle eksempler på tidligere arbejde med webdesign og grafisk opsæt, er du velkommen til at vedhæfte dem din ansøgning. Der indkaldes løbende til samtale, og vi opfordrer derfor til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Martin Sattrup Christensen på martin@erhvervsforum.dk eller tlf.nr.: 54 34 58 20