I en tid med energikrise og stigende priser er det vigtigere end nogensinde før at have overblik over sit energiforbrug. Mange virksomheder oplever i øjeblikket et stort økonomisk pres som følge af de regninger, der kommer ind ad døren, og hos Erhvervsforum Roskilde lancerer de derfor et nyt initiativ ved navn Energitjek Light, der skal hjælpe virksomhederne med at skabe overblik over deres energiforbrug.

Energitjek Light er nemt for virksomhederne

Læs mere om energitjek her: https://gronpuls.dk/sample-page/energitjek-formular/

Hos Erhvervsforum Roskilde tilbydes allerede ordinære energitjek under projektet Grøn Puls, men efter samtaler med og tilbagemeldinger fra energivejledere og virksomheder har Erhvervsforum undersøgt mulighederne for et alternativ til det ordinære energitjek. Det er nemlig ikke alle erhvervskunder, der ønsker at bruge tiden på at gennemføre ordinære energitjek, og det er heller ikke altid at et energitjek kan svare sig for den enkelte virksomhed, da et energitjek af deres maskiner ofte kræver mere avanceret udstyr.

Med Energitjek Light kan Erhvervsforum fremadrettet tilbyde at udføre en energigennemgang af den enkelte virksomheds energiforbrug, der kan foretages via fjernadgang og altså uden at skulle ud på adressen. Det mindsker både omkostninger for virksomhederne samtidig med, at flere af udfordringerne som erhvervskunder oplever ved de ordinære energitjek imødekommes.
På baggrund af energigennemgangen udarbejdes en rapport, der kan hjælpe virksomheden med at skabe indblik i, hvordan der kan opnås energibesparelser gennem adfærdsændringer. Det er en gevinst både for virksomhedens økonomi men også for den grønne omstilling, og de deltagende virksomheder kan med få klik modtage en rapport over deres energiforbrug, som kan bidrage til adfærdsændring. Det eneste man som virksomhed skal gøre, er at give Erhvervsforum en 3. parts-adgang til at tilgå virksomhedens el-måledata. Dermed kan rapporten udføres uden at være til stede på virksomhedens adresse.

Energitjek Light giver oversigt over hele årets energiforbrug

Et Energitjek Light vil bestå af en oversigt over virksomhedens årsforbrug – hertil kan virksomheden vælge en måned eller et kvartal, som rapporten går særligt i dybden med. Rapporten vil desuden indeholde en oversigt over forskelle på dette års og forrige års energiforbrug i virksomheden. Med afsæt i virksomhedens åbningstider, vil man kunne få overblik over forbrug både indenfor virksomhedens åbningstider, og når virksomheden er lukket.

Energi tjek light, Energitjek for håndværkere. Spar på energien, El-regningen

Målet med Energitjek Ligt er at gøre det let og billigt at spare på energien

Tilbuddet om et Energitjek Light er gratis at benytte sig af for alle Erhvervsforum Roskildes medlemmer. Prisen for virksomheder, der ikke er medlem af Erhvervsforum, men som er bosat i Roskilde Kommune er kr. 200,- ekskl. moms. For virksomheder der ikke er medlem af Erhvervsforum og ikke er bosat i Roskilde Kommune er prisen kr. 2995,- ekskl. moms. For at få udført en rapport, er det et krav at virksomhederne er tilmeldt en elforsyningsaftale.
Alle virksomheder der får udført et Energitjek Light, vil desuden blive inviteret til en energiworkshop d. 8. marts af Erhvervsforum Roskilde i samarbejde med Erhvervshus Sjælland og Andel Energi.

Bestil dit Energitjek Light nu

Er man interesseret i at få udført et Energitjek Light kan man bestille et energitjek til sin virksomhed ved at klikke her: ENERGITJEK LIGHT 

Energitjek Light, Energitjek til butikker, El-regning

Der kan være store besparelser at hente for butikkerne ved at spare på energien.

Fakta om Grøn Puls:

Fors A/S (tidligere Roskilde Forsyning), Roskilde Kommune og Erhvervsforum Roskilde gik i 2013 sammen om projekt Grøn Puls. Projektet stiller skarpt på energirenovering og dermed nye job i håndværksvirksomhederne i kommunen. Boligselskabet Sjælland er i juni 2015 gået med i partnerskabet.

Formålet med projektet er at understøtte Roskilde Kommunes visioner og strategier på energiområdet. Det sker ved at sætte konkrete tiltag i gang, der kan sætte yderligere skub i energirenoveringer og samtidig skabe nye jobåbninger for håndværksvirksomheder.

Fakta om Erhvervsforum Roskilde:

  • Sjællands største Erhvervsforening, og er også dem der leverer flest aktiviteter og ydelser.
  • Arbejder for at styrke betingelserne for erhvervsdrivende i Roskilde og omegn.

 

Vil du vide mere om Erhvervsforum Roskilde?

Følg med i alle vores spændende aktiviteter her: Netværk, kurser og workshops.

Bliver du set og fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere? Se Virksomhedsguiden.

Er du iværksætter eller går du med overvejelser om at starte egen virksomhed? Så har Erhvervsforum rigtig mange tilbud til dig: Iværksætter.

I Roskilde kommune leverer oplevelsesøkonomien en omsætning på 1,6 mia. kr. Se hvad der gør Roskilde så god i forhold til andre kommuner: Oplevelsesøkonomi.

Følg Erhvervsforum Roskilde på LinkedIn eller Facebook.

Artikel: Nyt Energitjek Light skal sænke virksomheders energiforbrug