Hvordan sætter vi fokus på de små lokale selvstændige, og samtidig støtter lokal handel? – Det har Christina Sander Schønemann, ejer af Gaverummet, svaret på. Christina har samlet en række lokale selvstændige, som alle er gået sammen om at skabe et lokalt iværksættermarked i Ramsømagle Forsamlingshus.

Der vil være rig mulighed for at få tanket op på gløgg, æbleskiver og hygge, når dørene i Ramsømagle Forsamlingshus bliver åbnet, og der bliver budt indenfor til lokalt iværksættermarked lørdag d. 20. november fra kl. 11:00-17:00.

Ideen kom via Erhvervsforums netværk for iværksættere

”Ideen til markedet kom ud fra et personligt ønske, om at skabe mere synlighed omkring de mindre virksomheder og iværksættere; Vi ville gerne møde kunderne, og vise hvad det er, vi har at byde på. Ideen tog fart ved hjælp af Erhvervsforums netværksregi, hvor vi fik samlet en række forskellige iværksættere, og kom i snak med Morten Kronborg fra MMFOOD (nye forpagter af Ramsømagle Forsamlingshus), som gerne ville lægge hus til, og samtidig vise forsamlingshuset frem efter en stor istandsættelse. Vi er derfor en masse små, der er gået sammen, om forhåbentlig at skabe noget stort. Og så håber vi at flere lokale i Roskilde og omegn, får kendskab til de virksomheder, som ikke altid er synlige med butikker i gågaden eller i centre,” lyder det fra Christina Sander Schønemann ejer af Gaverummet.

Markedet bliver fyldt med spændende stader, og her kan du hos de mange selvstændige også finde årets julegave. Der vil være alt fra børneinteriør, gavekurve, bæredygtige rengøringsprodukter, coachingforløb, håndlavede træmøbler, samt meget andet spændende.

Julehygge med gløgg og æbleskiver

Ud over julehygge med gløgg og æbleskiver, vil markedet også byde på spændende workshops og foredrag. Der vil være workshop om hvordan du tænder et godt bål, og Michael Boe Frost vil holde foredrag om- og fortælle om sjove facts om vanilje.

Hele dagen vil desuden byde på forskellige aktiviteter, hvor b.la. Outdoor Adventures vil stå for bålhygge og snobrødsbagning, og hos House of Wine kan du smage på- og lade dig friste af årets julevin.

Små lokale selvstændige,

Outdoor Adventure står for bålhygge og snogbrødsbagning for børnefamilierne når de små selvstændige iværksættere holder marked i Gadstrup Forsamlingshus.

På markedet udlodder flere af de selvstændige stadeholdere også helt unikke præmier, b.la. kan du vinde 3 timers privat sy undervisning hos Fie Holm Atelier, en Human Design læsning til en værdi af 1.000 kr. hos Lys Din Vej, og lækre julekalendere for både store og små hos Christina Sander Schønemann og Gaverummet.

”Der har før været afholdt noget lignende i Viby, og det havde en stor effekt, i forhold til at lokale blev gjort opmærksom på de mindre virksomheder, og hvad de kan tilbyde. Så vi er meget spændte på at afholde dette iværksættermarked i Ramsømagle Forsamlingshus i Gadstrup,” siger Christina Sander Schønemann ejer af Gaverummet

Man håber med det nye iværksættermarked at sætte fokus på lokale selvstændige og lokal handel, samt være med til at byde julen velkommen.

MM Food, Gadstrup forsamlingshus, Små lokale selvstændige

 Info:

Hvor: Ramsømagle Forsamlingshus
Hvornår: lørdag d. 20. november, kl. 11:00-17:00
Entré: Gratis

 

 

 

 

Vil du vide mere om Erhvervsforum Roskilde?

Erhvervsforum Roskilde arbejder for at styrke betingelserne for erhvervsdrivende i Roskilde Kommune. Vi arbejder for en dynamisk og bæredygtig erhvervspolitik, der skal udvikle vores kommune ved bl.a. at tiltrække nye borgere og virksomheder. Erhvervspolitikken skal desuden fastholde og udvikle vores eksisterende virksomheder. Målet er, at virksomhederne i fremtiden får brug for endnu flere højtkvalificerede medarbejdere, som på sigt bosætter sig i Roskilde med øget skattegrundlag som følge.

Vi har i dag +575 medlemmer, som er med til at styrke det lokale netværk og relationer i blandt Roskildes mange forskellige virksomheder.

Vær 100% opdateret på hvad der sker lokalt

Følg med i alle vores spændende aktiviteter her: Netværk, kurser og workshops.

Bliver du set og fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere? Se Virksomhedsguiden.

Er du iværksætter eller går du med overvejelser om at starte egen virksomhed? Så har Erhvervsforum rigtig mange tilbud til dig: Iværksætter.

I Roskilde kommune leverer oplevelsesøkonomien en omsætning på 1,6 mia. kr. Se hvad der gør Roskilde så god i forhold til andre kommuner: Oplevelsesøkonomi.

Følg Erhvervsforum Roskilde på LinkedIn eller Facebook.

Artikel: Små lokale selvstændige skaber nyt lokalt marked med iværksættere