Byens dyrskueplads fyldes atter igen med liv og glade dage, når Roskilde Dyrskue afholdes d. 27 – 29 maj 2022. Som noget nyt har Roskilde Dyrskue i år indgået et samarbejde med Erhvervsforum Roskilde. De skal stå i spidsen for at arrangere dyrskuets fødevareudstilling Spisekammeret.

Traditionen tro vil det til maj strømme til med mennesker fra både nær og fjern, når Roskilde Dyrskue slår dørene op endnu engang. Blandt andet til det stemningsfyldte Spisekammer i en af de store haller i centrum af pladsen. I Spisekammeret findes en lang række boder med råvareproducenter, restauratører og andre aktører indenfor den kulinariske verden. De er alle gået sammen om at promovere lokal produktion og skabe gastronomiske oplevelser til de 90.000 besøgende.

Til dette års Spisekammer har Roskilde Dyrskue allieret sig med den lokale erhvervsforening Erhvervsforum Roskilde. Erhvervsforum, der har mere end 500 virksomhedsmedlemmer, driver et af Roskildes største netværk for råvareproducenter og restauratører.

Vi er enormt glade for at have etableret et samarbejde med Erhvervsforum Roskilde. Vi er sikre på, at de med deres brede kendskab til- og arbejde med producenterne i Roskilde og omegn vil kunne bidrage til at skabe et fantastisk madmarked – ikke kun for Roskildes producenter men hele landets. Vi glæder os til at kunne få del i deres erfaringer” fortæller Camilla Dupont, Roskilde Dyrskues direktør.

Erhvervsforum er blandt andet arrangør af RO:KOST Madfestival i Roskilde, der i år løber på 9. år og hvert år bringer flere tusinde besøgende til Roskildes restauranter samt det nye halvårlige madmarked RO:MARKED, der sætter de lokale råvareproducenter i højsædet. Erhvervsforum bliver nu organisator for dyrskuets Spisekammer 2022, og det sker med en ambition om, at Erhvervsforum med sit store netværk kan hjælpe Spisekammeret med at sætte endnu større fokus på lokal produktion – hele landet over.

Det bliver et super spændende projekt at facilitere dette års Spisekammer. Hos Erhvervsforum har vi en bred erfaring og et stort netværk, som vi kommer til at trække på i vores arbejde for Roskilde Dyrskue. Vi glæder os til at være innovative og udvikle Spisekammeret, så det både bliver et sjovt, smagfuldt og lærerigt sted at besøge for alle gæsterne, men også kan bidrage til i endnu højere grad at markedsføre råvareproducenter landet over” fortæller Tina Testrup, administrerende projektchef hos Erhvervsforum Roskilde.

Spisekammeret bliver som sædvanlig en blanding af formidling og aktiviteter for både børn, forældre og bedsteforældre, hvor der også vil være salg af mad, drikke og friske råvarer. Har man interesse i at blive en del af dette års Spisekammer tager Erhvervsforum Roskilde glædeligt imod henvendelser.

Kontaktinformation:

Administrations- og projektchef Erhvervsforum Roskilde Tina Testrup, info@erhvervsforum.dk, Tlf.: 2137 8687

Roskilde Dyrskues direktør Camilla Dupont, cdu@roskildedyrskue.dk, Tlf.: 2890 3929

Vil du vide mere om Erhvervsforum Roskilde?

Følg med i alle vores spændende aktiviteter her: Netværk, kurser og workshops.

Bliver du set og fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere? Se Virksomhedsguiden.

Er du iværksætter eller går du med overvejelser om at starte egen virksomhed? Så har Erhvervsforum rigtig mange tilbud til dig: Iværksætter.

I Roskilde kommune leverer oplevelsesøkonomien en omsætning på 1,6 mia. kr. Se hvad der gør Roskilde så god i forhold til andre kommuner: Oplevelsesøkonomi.

Følg Erhvervsforum Roskilde på LinkedIn eller Facebook.

Artikel: Roskilde Dyrskue henter Erhvervsforum ind til Spisekammeret 2022