Erhvervsforum og Gadstrup Motion klæder Roskilde i gult, når Tour de France kommer til byen. Nu kan foreninger og virksomheder tage den gule førertrøje på, for at markere at Roskilde er startby ved Tour de France 2022. Der er både mulighed for en specialdesignet cykeltrøje og løbetrøje.

Roskilde skal i gult, når Tour de France kommer til byen

Med sine smukke omgivelser og fantastiske cykelruter bliver Roskilde by til sommer for alvor anerkendt som den cykelby, den er, når det verdensberømte cykelløb Tour De France har sin officielle start i Roskilde d. 2. juli 2022. Til at markere dette og sætte skub i den gule folkefest, har Erhvervsforum Roskilde i samarbejde med Roskilde Kommune og Gadstrup Motion designet en helt unik #alletiders roskildecykler-trøje.

Roskilde i gult, når Tour de France kommer til byen

Cykeltrøjerne som kan bruges til Tour de France i Roskilde, kan bestilles hos Erhvervsforum Roskilde

Værtsby for den officielle Tour de France start 2022

Det er en stor ære at være værtsby for den officielle start på Tour De France, og det bliver uden tvivl en helt enestående begivenhed, der også kommer til at involvere mange af byens borgere, når det verdensberømte cykelløb sætter i gang i Roskilde d. 2. juli 2022. Hos Erhvervsforum Roskilde har vi i samarbejde med Roskilde Kommune og Gadstrup Motion skabt muligheden for, at Roskilde i fællesskab fejrer, at verdens største cykelløb kommer til Roskilde. Derfor har vi designet en lokal #alletiders roskildecykler-trøje.

Roskilde i gult, når Tour de France kommer til byen

Starten på Tour de France i Roskilde 2. juli 2022, skal være en rigtig folkefest. Derfor er der også lavet en unik løbetrøje til denne anledning. Løbetrøjerne kan bestilles hos Erhvervsforum Roskilde

Cykeltrøjen skal styrke cykelglæden, være en del af den gule optakt til folkefesten, skabe opmærksomhed og vise Roskilde som den cykelby, vi er og med de mange traditioner omkring cykling, der er i kommunen. Fx Stjerneløbet, de mange cykelklubber, Skjoldnæsholmløbet, Juniortalent-holdet og selvfølgelig Tour de France, som har officiel start/kommer til Roskilde lørdag 2. juli. Samtidig har vi også designet en helt særlig løbetrøje, så selv de, der ikke cykler, stadig kan tage del i den gule fest.

Køb de unikke Roskilde trøjer hos Erhvervsforum

De helt unikke trøjer formidles gennem Erhvervsforum. Her vil alle byens foreninger og virksomheder have mulighed for at anskaffe sig en trøje og markere Roskilde som den sande cykelby, den er og tage del i den gule fest, der til sommer vil fylde byen.

 

Fakta: Cykeltrøjen koster 390.- og løbetrøjen 295.-, og begge kan bestilles på nedenstående link. Trøjerne kan 12 uger efter bestilling afhentes hos Erhvervsforum Roskilde, hvor man også kan se prøver på trøjerne og mærke den gode kvalitet.

Bestil trøjerne her: Cykel og Løbetrøjer til brug ved Tour de France

Vi hos Erhvervsforum ser frem til at se Roskilde klædt i gult! Bestil din trøje i dag, og lad din virksomhed eller forening tage del i den gule fest.

Vil du vide mere om Erhvervsforum Roskilde?

Følg med i alle vores spændende aktiviteter her: Netværk, kurser og workshops.

Bliver du set og fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere? Se Virksomhedsguiden.

Er du iværksætter eller går du med overvejelser om at starte egen virksomhed? Så har Erhvervsforum rigtig mange tilbud til dig: Iværksætter.

I Roskilde kommune leverer oplevelsesøkonomien en omsætning på 1,6 mia. kr. Se hvad der gør Roskilde så god i forhold til andre kommuner: Oplevelsesøkonomi.

Følg Erhvervsforum Roskilde på LinkedIn eller Facebook.

Artikel: Klæder Roskilde i gult når Tour de France kommer til byen

kostningerneWorkshop om Softwarerobotter Roskilde