Lokalt erhvervsnetværk vil skabe flere vinderbutikker i Roskilde, og inviterer til workshop om at drive succesfulde butikker i en bymidte. 

For kan man overhovedet drive en succesfuld fysisk butik i en bymidte, når størstedelen af handel i dag foregår online? Hvordan får man glade kunder og skaber positiv bundlinje?

Det giver Torsten Bo Jørgensen sit bud på i sin bog ”Vinderbutikker – en guide til glade kunder og god bundlinje”. Her har han fundet 23 eksempler på butikker, der går imod strømmen, og driver succesfulde fysiske butikker landet over.

Erhvervsforum tror på, at Roskildes butikker er- og kan blive vinderbutikker.

I Erhvervsforum giver vi derfor alle butikker inden for detailhandlen en helt unik mulighed for at deltage på vores GRATIS workshop, som afholdes i samarbejde med Torsten Bo Jørgensen. På workshoppen vil Torsten præsentere konklusionerne fra bogen, og komme omkring alt fra sortiment og oplevelser for kunderne, til leverandørsamarbejde, lagerstyring, digital markedsføring og rekruttering af stjernemedarbejdere.

En af de butikker der er med i Torstens vinderbutik-bog, er den lokale Roskilde butik Slagter Frimann. Til workshoppen får vi besøg af Palle Christensen fra Slagter Frimann, som vil holde et oplæg og fortælle hvorfor netop hans butik er en vinderbutik.

Med udgangspunkt i de 23 cases fra Torsten Bo Jørgensens bog, ønsker Erhvervsforum med workshoppen at give de deltagende butikker værktøjer til at analysere og udvikle deres egne butikker til at blive Vinderbutikker.

Skal din butik være en vinderbutik?

Fire butikker beliggende i Roskilde Kommune har efter workshoppen mulighed for at vinde et besøg af Torsten Bo Jørgensen. Torsten vil sammen med butikken gennemgå og udarbejde en handleplan med fokus på vækst og på at blive en vinderbutik. Sådan et besøg har en værdi af 10.000 kr., men Erhvervsforum har sikret sig sponsormidler fra Sparekassen Sjælland- Fyn til at dække omkostningerne. De fire butikker findes ved lodtrækning blandt butikkerne til workshoppen.

Workshoppen afholdes torsdag den 6. oktober kl. 7:30-9:30, og de første 50 butikker der tilmelder sig workshoppen, får et gratis eksemplar af bogen Vinderbutikker (Værdi 399,95 kr.).

Tilmelding foregår på Erhvervsforums hjemmeside her, dog er der begrænset antal pladser.

 

Vil du vide mere om Erhvervsforum Roskilde?

Følg med i alle vores spændende aktiviteter her: Netværk, kurser og workshops.

Bliver du set og fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere? Se Virksomhedsguiden.

Er du iværksætter eller går du med overvejelser om at starte egen virksomhed? Så har Erhvervsforum rigtig mange tilbud til dig: Iværksætter.

I Roskilde kommune leverer oplevelsesøkonomien en omsætning på 1,6 mia. kr. Se hvad der gør Roskilde så god i forhold til andre kommuner: Oplevelsesøkonomi.

Følg Erhvervsforum Roskilde på LinkedIn eller Facebook.

Artikel: Lokalt erhvervsnetværk vil skabe flere vinderbutikker i Roskilde