window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lær af Vinderbutikkerne og få succes på din egen måde

Torsdag den 6. oktober kl. 7.30 – 9.30

Lokation: Sparekassen Sjælland-Fyn, Københavnsvej 77, 4000 Roskilde

Kan man leve godt af at drive fysisk butik i en bymidte i dag – også i små og mellemstore byer? Hvis ja, hvordan gør man helt konkret?

Det giver Torsten Bo Jørgensens nye bog svarene på: “Vinderbutikker – en guide til glade kunder og god bundlinje”, når Erhvervsforum Roskilde i samarbejde med Sparekassen Sjælland – Fyn byder velkommen til en spændende morgen.

Bogen er et inspirations- og arbejdsredskab til at skabe økonomisk stærke butikker, baseret på 23 dybdegående interviews med økonomisk succesrige butiksejere over hele landet. Torsten har en af vores lokale Roskilde butikker “Slagter Frimann” med i Vinderbutikker og har levende beskrevet den udvikling butikken har været igennem og om de værdier der ligger til grund for driften af forretningen. Indehaver af Slagter Frimann, Palle Christensen kommer og fortæller om den oplevelse det har været at være med og om hvordan han fastholder sit drive og sin målsætning.

Torsten Bo Jørgensen præsenterer konklusionerne fra bogen. Vi kommer omkring alt fra sortiment og oplevelser for kunderne til leverandørsamarbejde, lagerstyring, digital markedsføring og rekruttering af stjernemedarbejdere.
Vi vil løbende debattere, så du får inspiration til at udvikle din egen succesmodel til din butik.

Fire butikker har efterfølgende mulighed for at få besøg af Torsten Bo Jørgensen, hvor han sammen med butikken udarbejder en handleplan for butikkens vækst.
Hvis man som butiksejer har lyst til en gennemgang af sit forretningskoncept og udarbejdelse af en handleplan med Torsten Bo Jørgensen, så kontakt Erhvervsforum Roskilde som trækker lod om de 4 individuelle handleplaner, de 4 butikker bliver efterfølgende kontaktet.

Primær målgruppe: Butikker og detailhandel i Roskilde Kommune.

De første 50 butikker der tilmelder sig, vil få et eksemplar af bogen Vinderbutikker med hjem, til brug for ejer og personale.

TILMELD WORKSHOP – VINDERBUTIKKER

Vi ses!

Har du spørgsmål til workshopen er du velkommen til at kontakte Erhvervsforum Roskildes erhvervskonsulent Jeanette Andersen på tlf. 70 20 76 80 eller e-mail:  jeanette@erhvervsforum.dk

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top