Lokalt erhvervsnetværk hjælper Svogerslev virksomhed til etablering i Tyskland  

I april afholdt Erhvervsforum Roskilde et eksportseminar omkring det tyske marked.
Til seminaret fik de deltagende virksomheder viden og rådgivning omkring eksport og etablering i Tyskland, og b.la. de kulturforskelle der er på at markedsføre og sælge produkter i Danmark og Tyskland. Deltagerne fik desuden introduktion til Virksomhedsprogrammet hos SMV:Eksport, hvor der kan søges om tilskud til rådgivning ifm. eksport på nye markeder herunder b.la. certificeringer og kompetenceudvikling.

Til seminaret deltog Katja Kafling fra IoT Fabrikken, som efterfølgende blev inspireret til at sende en ansøgning afsted til Virksomhedsprogrammet hos SMV:Eksport. Dette har nu ført et tilskud med sig da IoT fabrikken netop er blevet tildelt midler fra puljen.

Erhvervsforum har på alle måder assisteret IoT Fabrikken med henblik på internationalt salg. Vi har både kunne rådføre os med Martin Sattrup Christensen (Erhvervsforums Direktør), der selv har erfaring med disciplinen, og vi har også fået konkret hjælp i form af workshops, efterfølgende møder og udformning af den ansøgning, der har ført til, at vi har fået midler til at undersøge, hvordan vi griber en salgsindsats på det tyske marked an”, lyder det fra Katja Kafling fra IoT Fabrikken.

Næste skridt er nu at omsætte eksportstøtten til resultater, og b.la. få lavet markedsanalyser, certificeringer og varemærkeregistreringer så IoT Fabrikken med succes kan indtage det tyske marked. Erhvervsforum vil fortsat bidrage med hjælp og vejledning og ønsker IoT Fabrikken held og lykke.

 

Fakta om IoT Fabrikken:

  • Leverer komplette sensorløsninger til måling af indeklima, Space management, skimmel og rengøring.
  • Bygger både hardware og software, og er et af de få steder, hvor du kan købe komplette IoT-systemer.

Fakta om Erhvervsforum Roskilde:

  • Sjællands største Erhvervsforening, og er også dem der leverer flest aktiviteter og ydelser.
  • Arbejder for at styrke betingelserne for erhvervsdrivende i Roskilde og omegn.

 

Vil du vide mere om Erhvervsforum Roskilde?

Følg med i alle vores spændende aktiviteter her: Netværk, kurser og workshops.

Bliver du set og fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere? Se Virksomhedsguiden.

Er du iværksætter eller går du med overvejelser om at starte egen virksomhed? Så har Erhvervsforum rigtig mange tilbud til dig: Iværksætter.

I Roskilde kommune leverer oplevelsesøkonomien en omsætning på 1,6 mia. kr. Se hvad der gør Roskilde så god i forhold til andre kommuner: Oplevelsesøkonomi.

Følg Erhvervsforum Roskilde på LinkedIn eller Facebook.

Artikel: Lokalt erhvervsnetværk hjælper Svogerslev virksomhed til etablering i Tyskland