Erhvervsforum inviterer til generalforsamling d. 9. maj, hvor foreningen endnu engang kan markere sig som Sjællands stærkeste erhvervsforening med en flot stigning i antallet af nye medlemmer. Årets generalforsamling i Erhvervsforum indledes med foredrag og debat med Bjarne Corydon, chefredaktør og direktør for dagbladet Børsen og tidligere finansminister.

60 nye medlemmer i 2022

Erhvervsforum Roskilde afholder generalforsamling d. 9. maj kl. 15.30 – 19.00 på Zleep Hotel Prindsen i Algade 13, Roskilde. På generalforsamlingen vil formanden for Erhvervsforum, advokat Rune Tarnø, aflægge beretning om det seneste års aktiviteter. Foreningen kan blandt andet glæde sig over at have tiltrukket 60 nye medlemmer i løbet af det sidste år – et tal der bekræfter Erhvervsforum Roskilde som Sjællands stærkeste erhvervsforening og netværk.

I det seneste år har foreningen haft en samlet omsætning på 5,5 mio. kr., hvoraf ca. 1,7 mio. kr. er medlemsindtægter. Forskellige aktiviteter som den populære Virksomhedsguide, energinetværket Grøn Puls, og Tour de France-events har bidraget med 1,5 mio. kr. i omsætning. Erhvervsforum afholdt også i 2022 madfestivalen RO:KOST, som trods en ny rekord i billetsalg gav et underskud og bidrog til foreningens samlede resultat på et lille underskud på kr. 37.000. Det skyldes, at festivalen i 2022 ikke modtog samme støttemidler som tidligere år.

Chefredaktør Bjarne Corydon holder debatoplæg

Ved generalforsamlingen d. 9. maj lægger Erhvervsforum Roskilde ud med et spændende foredrag og debatmøde med Bjarne Corydon, chefredaktør og direktør for dagbladet Børsen og tidligere finansminister. Corydon vil med en imponerende viden om økonomi, erhvervslivet og politik tage deltagerne med på en grundig undersøgelse af rigets tilstand. Han vil tage gæsterne med op i helikopteren og give et analytisk overblik over fortiden, nutiden og de igangværende beslutninger og deres mulige udfald. Han vil diskutere de fremtrædende mekanismer og perspektiver for Danmarks fremtid – også i et internationalt lys og med krigen i Ukraine.

Erhvervsforum Roskilde ser frem til en spændende generalforsamling og et givende foredrag og debatmøde med Bjarne Corydon. Tilmelding til generalforsamlingen kan ske på Erhvervsforums hjemmeside www.erhvervsforum.dk. Her er muligt at tilmelde dig både debatmøde og generalforsamling eller blot én af delene. Selve generalforsamlingen er kun for medlemmer af foreningen.

Foreningens regnskab ligger til gennemsyn på sekretariatet. Det er Maglegårdsvej 2, Bygn. F i Roskilde.

Fakta om Erhvervsforum

  • Sjællands største Erhvervsforening, og dem der leverer flest aktiviteter, netværk og ydelser.
  • Arbejder for at styrke betingelserne for erhvervsdrivende i Roskilde og omegn.

Vil du vide mere om Erhvervsforum Roskilde?

Følg med i alle vores spændende aktiviteter her: Netværk, kurser og workshops.

Bliver du set og fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere? Se Virksomhedsguiden.

Er du iværksætter eller går du med overvejelser om at starte egen virksomhed? Så har Erhvervsforum rigtig mange tilbud til dig: Iværksætter.

Følg Erhvervsforum Roskilde på LinkedIn eller Facebook.

Artikel: Erhvervsforum er Sjællands stærkeste erhvervsforening