Lokale erhvervshistorier i Business Roskilde : Nu er femte udgave af det lokale erhvervsmagasin Business Roskilde på gaden. Erhvervsforum Roskilde er partner på det eksklusive magasin, der formidler en række af de gode historier fra virksomheder, turistattraktioner og uddannelsesinstitutioner i Roskilde Kommune

Med godt 4.500 virksomheder, uddannelsesinstitutioner og kulturinstitutioner i Roskilde Kommune er der nok af spændende erhvervshistorier at tage fat på, når man skal fortælle de gode historier om Roskildes aftryk på verden – og omvendt. De gode historier har kommunikationsbureauet PR Konsortiet ApS sat fokus på igennem årene via udgivelsen af magasinet Business Roskilde, hvor femte udgave er lanceret kort før jul.

Nyheder gennem partnerskaber

Ved lancering af de seneste udgaver har PR Konsortiet udgivet magasinet i samarbejde med en fast samarbejdspartner. Sidste gang var CORO CoLab Roskilde partner på magasinet, og denne gang er Business Roskilde blevet til i partnerskab med Erhvervsforum Roskilde.

  • Det skaber et godt engagement med et partnerskab, hvor vi tager afsæt i de vidt forskellige virksomheder og profiler, der gør Roskilde unik og i fællesskab skaber finansieringsgrundlaget for vores lokalsamfund, siger redaktør Catrine Eisenreich fra PR Konsortiet ApS.

Roskilde i Verden – Verden i Roskilde

Som partner på magasinet har Erhvervsforum Roskilde bidraget med indspil, idéer og planlægning af redaktionsplan, ligesom foreningen har forestået salget af annoncer, der finansierer magasinet.

“På grund af Corona-pandemien er verden ganske anderledes, end den plejer at være. Alligevel sætter vi i nummeret fokus på det internationale set fra Roskildes perspektiv. Roskilde spiller en vigtig rolle i den store verden ikke mindst via vores eksportvirksomheder og berømte turistattraktioner, der både er med til at skabe arbejdspladser og til at sætte Danmark på verdenskortet”, fremhæver direktør Martin Sattrup Christensen fra Erhvervsforum Roskilde og fortsætter:

“Trods Covid-19 klarer hovedparten af Roskildes virksomheder sig godt og beskæftigelsen er rekordhøj. Midt i en tid, hvor manges humør og forretning er påvirket af den delvise nedlukning af samfundet, er vi derfor glade for at kunne bidrage til at formidle en række positive erhvervshistorier, for det trænger vi til”, understreger Martin Sattrup Christensen.

Tip redaktionen om lokale erhvervshistorier til Business Roskildede

Også hos PR Konsortiet glæder man sig over lancering af Business Roskilde nummer 5, og er sammen med Erhvervsforum Roskilde allerede i gang med planlægningen af nummer 6 til foråret.

“Hvis der er virksomheder eller profiler, der har godt historier til redaktionen, hører vi meget gerne fra det lokale erhvervsliv”, siger Catrine Eisenreich og Martin Sattrup Christensen.

Magasinet udleveres hos Erhvervsforum Roskilde, i Roskilde Kommunes erhvervsafdeling og ligger på udvalgte steder som turistkontoret, bibliotekerne og i en række virksomheder. Man kan også læse det online her: Business Roskilde 5/2020

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her: Nyhedsbrev

Følg med i alle vores spændende aktiviteter her: Netværk, kurser og workshops

Bliver du set og fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere? Se Virksomhedsguiden

Er du iværksætter eller går du med overvejelser om at starte egen virksomhed? Så har Erhvervsforum rigtig mange tilbud til dig: Iværksætter

I Roskilde kommune leverer oplevelsesøkonomien en omsætning på 1,6 mia. kr. Se hvad der gør Roskilde så god i forhold til andre kommuner: Oplevelsesøkonomi

Følg Erhvervsforum Roskilde på LinkedIn eller Facebook.

 

Artikel: Lokale erhvervshistorier i Business Roskilde