Erhvervsforum Roskilde henter sekreatriatsleder fra Dansk Industri. Foreningen har ansat Dorte Ibsen (54), som ny chefkonsulent. Hun kommer fra en stilling som sekretariatsleder hos Dansk Industri (DI). Her har hun i de seneste 10 år, som sekretariatsleder, betjent ikke mindre end 9 brancheforeninger og gennem de seneste år specielt brancheforeningerne for Procesindustrien og Danske Støberier. Her har Dorte Ibsen arbejdet med foreningsdrift- og udvikling, medlemsservice- og pleje, rekruttering af nye medlemmer og projekter. Hun har også, hos DI, arbejdet med udvikling af netværk, medlemsevents, messer og opsøgende virksomhedsbesøg, ligesom hun har kendskab til erhvervsfremmeordningerne.

Bland Danmarks største

”Erhvervsforum Roskilde er med sine mere end 550 medlemsvirksomheder ikke bare blandt Danmarks største erhvervsforeninger, men også interessant når man som jeg, i mere end 10 år har arbejdet med brancheorganisationer under DI. Her får jeg mulighed for at rykke tættere på virksomhederne, og i langt højere grad også arbejde med de små og mellemstore virksomheder. Der er et stort potentiale i erhvervslivet i Roskilde, som jeg gerne vil være med til at udvikle og her er de mange aktiviteter såsom netværksmøder, kurser, workshops, erhvervsklimaundersøgelse og virksomhedsguiden et godt udgangspunkt. Der er et højt ambitionsniveau ikke mindst med ønsket om også at sikre Roskilde en ordentlig andel af de mange erhvervsfremmeordninger”, siger Erhvervsforums nye chefkonsulent Dorte Ibsen.

Glade for at tiltrække en kapacitet

”Vi er meget glade for at kunne tiltrække en kapacitet som Dorte Ibsen til Erhvervsforum Roskilde. Hendes erfaring og kompetencer passer virkelig godt ind i vores forening, og de planer vi har fremadrettet. Jeg er overbevist om, at Dorte kan være med til at løfte hele erhvervsservicedelen som vi har kontrakt med Roskilde Kommune på, være med til at udvikle vores forening og ikke mindst hjælpe os og Roskildes virksomheder med at få andel i de mange erhvervsfremmeordninger der findes på nationalt og EU-plan. Det er et område med rigtig mange millioner kr., der kan hjælpe os med at skabe mere vækst i Roskilde Kommune”, siger Martin Sattrup Christensen, der er direktør for Erhvervsforum.

Dorte Ibsen er i øvrigt uddannet Diplomingeniør fra DTU indenfor eksport og teknologi. Hun bor i Vallensbæk sammen med sin mand. Hun har, udover ansættelsen som sekretariatsleder hos DI, også arbejdet som både salgschef og markedsføringschef i private virksomheder og tidligt i sin karriere været Erhvervschef for en Grønlandsk kommune.

 

Vil du vide mere om Erhvervsforum Roskilde?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her: Nyhedsbrev

Følg med i alle vores spændende aktiviteter her: Netværk, kurser og workshops

Bliver du set og fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere? Se Virksomhedsguiden

Er du iværksætter eller går du med overvejelser om at starte egen virksomhed? Så har Erhvervsforum rigtig mange tilbud til dig: Iværksætter

I Roskilde kommune leverer oplevelsesøkonomien en omsætning på 1,6 mia. kr. Se hvad der gør Roskilde så god i forhold til andre kommuner: Oplevelsesøkonomi

Følg Erhvervsforum Roskilde på LinkedIn eller Facebook.

Bliv medlem – klik her.

 

Om Erhvervsforum Roskilde

Erhvervsforum Roskilde arbejder for at styrke betingelserne for erhvervsdrivende i Roskilde Kommune. Vi arbejder for en dynamisk og bæredygtig erhvervspolitik, der skal udvikle vores kommune ved bl.a. at tiltrække nye borgere og virksomheder. Erhvervspolitikken skal desuden fastholde og udvikle vores eksisterende virksomheder. Målet er, at virksomhederne i fremtiden får brug for endnu flere højtkvalificerede medarbejdere, som på sigt bosætter sig i Roskilde med øget skattegrundlag som følge.

Artikel: Erhvervsforum henter sekretariatsleder fra Dans Industri