Trods af en lettere overskyet himmel, og et par enkelte dryp, så var der fuldt hus til  Erhvervsforums 40-års jubilæum. En glædens dag som også kunne kaldes en sejrsfest, da Erhvervsforum netop et par dage før vandt udbuddet om at drive erhvervsservice i Roskilde Kommune. Dermed kan arbejdet med at lave erhvervsfremme og hjælpe nye iværksættere i gang fortsætte i endnu 4 år.. Erhvervsforum har varetaget denne opgave siden 2013, men har som forening eksisteret siden 1981.

Borgmesterens tale til Erhvervsforums 40-års jubilæum

Den runde fødselsdag samt sejrsfest blev fejret i stor stil, da der både var sat telt op, samt pyntet op med ballonport. Dertil var sørget for bobler og lokalt live musik til at sætte den gode stemning. På programmet var en række festlige taler, fra blandt andet Borgmester i Roskilde Kommune Tomas Breddam, Direktør for Erhvervsforum Martin Sattrup Christensen, Formanden for Udvalget for Vækst, Erhvervs og Globalisering Lars Lindskov, samt Johnny Schäffer ejerleder af BusinessHouse ApS.

Erhvervsforums 40-års jubilæum, Kage fra Svalegårdens Bageri

Kage og petit four fra Svalegården Bageri og Konditori i Roskilde.

Med ordene om hvor central en torveholder Erhvervsforum er for kommunens virksomheder, samt udtrykket om det store arbejde Erhvervsforum gør for at skabe og formidle de gode samarbejder på tværs af virksomheder, kunne Tomas Breddam skyde festen i gang.

”Det er med stor begejstring at jeg er borgmester i en kommune med så varieret et erhvervsliv, hvor alle er parate til at hjælpe. Vi runder snart 90.000 indbyggere, og flere og flere virksomheder vælger at etablere sig i Roskilde kommune. Det er dette jubilæum også et stort bevis på, og understreger hvor vigtig en rolle Erhvervsforum har heri” – siger Tomas Breddam.

Lars Lindskov: Erhvervsforum kæmper for medlemmerne

Efterfølgende fik Lars Lindskov formand for Udvalget for Vækst, Erhverv og Globalisering mikrofonen, og startede med at ønske tillykke med både jubilæum og udbudssejr, samt udtrykte glæde for det fortsatte samarbejde. Han fremhævede hvordan Erhvervsforum som lokal erhvervsforening, kæmper for medlemmernes sag – store som små samt iværksættere, og varetager deres interesser.

Efter de rosende ord, gik Direktør for Erhvervsforum Martin Sattrup Christensen på scenen, og skålede for foreningen. Der lød en stor tak til sekretariatet for det hårde arbejde, især under både en udfordrende corona-tid, samt for udarbejdelsen af udbudsmateriale. Erhvervsforums Bestyrelse fik også rosende ord med på vejen, for deres kontinuerlige sparring.

Veteran blev hædret ved Erhvervsforums 40-års jubilæum

Martin Sattrup Christensen fremhævede til sidst en veteran blandt medlemmerne, der har været med i alle årene. Nemlig Roskildes tidligere Citroën-forhandler John Henry Larsen, der fortsat er aktiv, når det gælder om at handle med biler.

Martin Sattrup Christensen taler til erhvervsforums 40-års jubilæum

Martin Sattrup Christensen holder tale for de ca. 150 fremmødte medlemmer.

Til slut fortalte Johnny Schäffer, ejerleder af BusinessHouse ApS om Erhvervsforums historie. Han kom ind på sit 25-års lange medlemskab, og hvordan Erhvervsforum har spillet en central rolle i det varierede og ekstremt robuste erhvervsliv, som findes i Roskilde

Efter de flotte taler, blev festen rundet af med fødselsdagskage, og efterfølgende networking.

 

Vil du vide mere om Erhvervsforum Roskilde?

Erhvervsforum Roskilde arbejder for at styrke betingelserne for erhvervsdrivende i Roskilde Kommune. Vi arbejder for en dynamisk og bæredygtig erhvervspolitik, der skal udvikle vores kommune ved bl.a. at tiltrække nye borgere og virksomheder. Erhvervspolitikken skal desuden fastholde og udvikle vores eksisterende virksomheder. Målet er, at virksomhederne i fremtiden får brug for endnu flere højtkvalificerede medarbejdere, som på sigt bosætter sig i Roskilde med øget skattegrundlag som følge.

Vi har i dag +575 medlemmer, som er med til at styrke det lokale netværk og relationer i blandt Roskildes mange forskellige virksomheder.

Vær 100% opdateret på hvad der sker lokalt

Følg med i alle vores spændende aktiviteter her: Netværk, kurser og workshops.

Bliver du set og fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere? Se Virksomhedsguiden.

Er du iværksætter eller går du med overvejelser om at starte egen virksomhed? Så har Erhvervsforum rigtig mange tilbud til dig: Iværksætter.

I Roskilde kommune leverer oplevelsesøkonomien en omsætning på 1,6 mia. kr. Se hvad der gør Roskilde så god i forhold til andre kommuner: Oplevelsesøkonomi.

Følg Erhvervsforum Roskilde på LinkedIn eller Facebook.

Artikel: Erhvervsforum holdt 40-års jubilæum med lyse udsigter for fremtiden