Få succes med LinkedIn

I Danmark er næsten 2.3 millioner på LinkedIn. Mediet er ikke blot en måde at linke up med sine professionelle relationer, det er også en kæmpe platform for både arbejdssøgende og arbejdsgivere, og et oplagt sted at markedsføre sig selv og sin virksomhed.

Om end du søger at brande din virksomhed, finde nye potentielle samarbejdspartnere eller noget helt tredje, så er dette medie et fuldkommen uundværligt redskab, hvis du driver en professionel virksomhed. Det er dog nemmere sagt end gjort at få succes med LinkedIn, og det kræver en god forståelse for hvad netop du og din virksomhed har behov for.

Erhvervsforum Roskilde inviterer

Erhvervsforum Roskilde inviterer derfor nu til 4 workshops, med direktør Martin Sattrup Christensen i spidsen. Forud for at være direktør hos Erhvervsforum, er Martin Sattrup Christensen tidligere CEO for LinkedIn Success Systems og en sand ekspert. Nu vil han dele ud af sin viden og mangeårige erfaring, og afsløre nøglen til succes:

LinkedIn er et helt essentielt redskab til at drive virksomhed. Men det at bruge LinkedIn er en kunst. Jeg har mødt mange gennem tiden der har haft de bedste intentioner, men hvor manglende viden om både markedsføring og salg, men også SEO-optimering, personlig branding og mange andre ting, afholder dem fra at opnå den succes de ønsker. Det er præcis det jeg kommer ind på, på de fire workshops” fortæller Martin Sattrup Christensen.

De fire workshops er en blanding af foredrag og praktisk arbejde, og gennemgår alt hvad man bør vide om at bruge det sociale medie professionelt, herunder:

 • Hvordan man opbygger sit brand
 • Hvordan man skaber den ultimative profil der skaber blikfang hos målgruppen
 • Hvordan man bruger platformen til markedsføring og salg
 • Hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside

 

Kurserne afholdes henholdsvis

 • 16. september kl. 08:00 – 11:00
 • 23. september kl. 08:00 – 11:00
 • 29. september kl. 08:00 – 10:00
 • 14. oktober kl. 08:00 – 9:30

 

Du kan læse meget mere om de fire workshops og tilmelde dig her:

 1. Brug LinkedIn professionelt
 2. Få den ultimative LinkedIn profil
 3. LinkedIn markedsføring og salg”
 4. LinkedIn virksomhedsside

Har du spørgsmål til workshoppen er du også velkommen til at kontakte projekt- og administrationschef Tina Testrup på tlf.: 2137 8687 eller e-mail: info@erhvervsforum.dk

 

Vær 100% opdateret på hvad der sker lokalt

Følg med i alle vores spændende aktiviteter her: Netværk, kurser og workshops

Bliver du set og fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere? Se Virksomhedsguiden