Erhvervsforum og FC Roskilde bliver holdkammerater

Erhvervsforum Roskilde og FC Roskilde har indgået en samarbejdsaftale for at styrke deres respektive erhvervsnetværk. Erhvervsforum er byens største, men fodboldklubben har, qua sine mange sponsorer, også et ret omfattende netværk af erhvervsfolk. Aftalen giver Erhvervsforum adgang til at benytte faciliteterne på stadion.

Vi vil fortsat lægge vores arrangementer forskellige steder i byen, men Spar Nord Lounge på stadion er en rigtig interessant mulighed for vores netværksmøder, workshops og kurser, siger Martin Sattrup Christensen, Erhvervsforum Roskilde.

Netværk og forretning, ja tak

Lasse Hansen, sponsorchef i FC Roskilde, finder det oplagt, at de to erhvervsnetværk går i samarbejde.

“Selvfølgelig er der en del gengangere i vores to netværk, men der er også mange, som kun er med det ene sted. Erhvervsforum handler jo meget om at hjælpe medlemmerne med vækst og udvikling. I vores netværk samles medlemmerne om fodbolden. Jeg tror, at de fleste også gerne bruge det til at lave forretning”, siger Lasse Hansen.

Kan tiltrække store navne

Erhvervsforum og FC Roskilde vil fortsat have hver deres events, men de vil koordinere, så tingene ikke ligger på samme tid. To-tre gange om året får de nogle fælles arrangementer, hvilket gør det muligt at tiltrække store navne som oplægsholdere.

“Vi går i samarbejde med et ønske om at gøre hinanden stærkere”, siger Martin Sattrup Christensen.

“I Erhvervsforum kan vi kun være interesserede i, at FC Roskilde klarer sig godt, og at de har det stærkest mulige netværk. Vi har hver vores styrker, og fra vores side kan vi ikke konkurrere om det netværk, der er om fodbold og stadionpølser. Og Madklubben, som også er en del af fodboldnetværket, lyder som et fedt koncept, hvor man mødes uden agenda for at få noget god mad og snak”.

I øvrigt er Erhvervsforum allerede medlem af fodboldklubbens netværk, og FC Roskilde er medlem af Erhvervsforum, så de to nye holdkammerater kender i forvejen hinanden godt.

Kontakt og yderligere information.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her: Nyhedsbrev

Følg med i alle vores spændende aktiviteter her: Netværk, kurser og workshops

Bliver du set og fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere? Se Virksomhedsguiden

Er du iværksætter eller går du med overvejelser om at starte egen virksomhed? Så har Erhvervsforum rigtig mange tilbud til dig: Iværksætter

I Roskilde kommune leverer oplevelsesøkonomien en omsætning på 1,6 mia. kr. Se hvad der gør Roskilde så god i forhold til andre kommuner: Oplevelsesøkonomi

Følg Erhvervsforum Roskilde på LinkedIn eller Facebook.