Erhvervsforum med i udvikling af danske madfestivaler.

Hos Erhvervsforum Roskilde kan man nu løfte sløret for sit nyeste projekt. Erhvervsforum har grebet bolden, og overtager det landsdækkende netværk for Madfestivaler. Erhvervsforum har med sine projekter ’RO:KOST Madfestival’ og ’RO:MARKED’ selv været aktiv deltager i netværket, men overtager nu rollen om at drive netværket. Netværket var før drevet af Madkulturen. Efter endt projektperiode har de ønsket at netværket skulle fortsætte, og bedt Erhvervsforum om fortsat at faciliterer netværket samt netværksmøderne. Dermed er Erhvervsforum med i udviklingen af danske madfestivaler i fremtiden.

’Netværk for madfestivaler’ startede op i februar 2018. Det er et nationalt netværk for alle arrangører af madfestivaler- og events i Danmark. Netværkets formål er at fremme innovation, og skabe nye relationer og sparring på tværs af den danske madfestivalscene, samt bidrage til at skabe bæredygtige festivaler på tværs af by og land. Netværket skal bygge bro mellem madfestivaler og danskernes køkken. Det sker ved at give danskerne nye teknikker og ideer til de råvarer som madfestivalerne er bygget op omkring.

 

Hos Madkulturen er man glad for at Erhvervsforum har valgt at fører netværket videre.

”Vi er rigtig glade for at Erhvervsforum Roskilde har taget teten med at drive netværket videre. Både for små og store festivaler er netværket et værdifuldt forum. Det er her man holder sig opdateret, dele erfaringer og skubbe grænserne for gode madoplevelser på festivalerne. Det betyder derfor enormt meget både for os i Madkulturen, men også for de mange aktive deltagere i netværket, at der er kræfter hos Erhvervsforum Roskilde til at videreføre netværket.

Vi glæder os hos Madkulturen til at følge med på siden, og se hvor netværket føres hen.” Siger Programleder i Madkulturen Dea Folden.

På det seneste netværksmøde var der også enighed om, at det at skabe nye relationer og udveksle erfaringer på tværs af festivaler – store som små – giver mening og skaber værdi for alle. Hos Erhvervsforum ser man derfor også frem til den nye rolle som facilitator, og glæder sig til at stå for videreføringen af netværket.

 

Derfor er Erhvervsforum med i udvikling af danske madfestivaler

Det er Erhvervsforums Projektchef Tina Testrup der står for videreføringen, og her er begejstringen stor.

Vi har allerede en plan for hvordan vi kan udvikle netværket for madfestivaler, så både de store festivaler såsom NorthSide og Roskilde Festival samt de lidt mindre som vores egen RO:KOST Madfestival får større gavn af den viden og erfaring der ligger i netværket.

For Erhvervsforum Roskilde ser vi det som en kæmpe anerkendelse. Både af vores kompetencer i at drive madrelaterede netværk, samt den udvikling vi har skabt for RO:KOST og RO:MARKED, at blive betroet denne nye opgave. Efter år med Corona er vi rigtig spændte på hvad vi kan få ud af 2022, og vi håber at det bliver et år fyldt med mad og nye oplevelser for vores festivalgæster.”

 

Hør mere og tilmeld din danske Madfestivalers netværk her:

Vil man tilmelde sig netværket eller høre om netværkets fremtid, kan Erhvervsforum Roskildes Projektchef Tina Testrup kontaktes på info@erhvervsforum.dk eller telefon 21 37 86 87.

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemsskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vide mere om Erhvervsforum Roskilde?

Følg med i alle vores spændende aktiviteter her: Netværk, kurser og workshops.

Bliver du set og fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere? Se Virksomhedsguiden.

Er du iværksætter eller går du med overvejelser om at starte egen virksomhed? Så har Erhvervsforum rigtig mange tilbud til dig: Iværksætter.

I Roskilde kommune leverer oplevelsesøkonomien en omsætning på 1,6 mia. kr. Se hvad der gør Roskilde så god i forhold til andre kommuner: Oplevelsesøkonomi.

Følg Erhvervsforum Roskilde på LinkedIn eller Facebook.

 

Artikel: Erhvervsforum med i udvikling af danske madfestivaler