Bliv leverandør til udbud og opgaver i Roskilde Kommune, og se hvilke kommende udbud, opgaver og indkøb kommunen står overfor.

Hver år har Roskilde Kommune en række større og mindre udbud, opgaver og indkøb. Er du erhvervsdrivende, har du nu mulighed for at tilmelde dig kommunens leverandør/håndværkerliste, så du kan byde på de vedligeholdelsesopgaver og renoveringsprojekter, som kommunen udbyder.

 

Mere gennemsigtighed

Kommunen bruger indkøbsportalen Comdia, som gør det muligt for virksomheder at vinde opgaver hos staten, kommuner, forsyningsselskaber og andre offentlige organisationer.

Ved at bruge Comdia til registrering på leverandør/håndværkerlisten, håber kommunen på at skabe mere gennemsigtighed ved valg af leverandører og mere konkurrence på området for håndværkerydelser.
For at virksomheder kan komme i betragtning til opgaver på vedligeholdelse og renovering i Roskilde Kommune, skal virksomheden derfor være at finde på listen.

 

Du kan se og registrere dig på listen her: Roskilde Kommunes leverandørliste 

Du kan også se og abonnere på udbud og udbudsplanen for 2022: Roskilde Kommunes udbudsplan 2022

Har du spørgsmål så kontakt kommunens erhvervsafdeling på erhverv@roskilde.dk eller 46313535, som vil guide dig til rette kontaktperson.

 

Vil du vide mere om Erhvervsforum Roskilde?

Følg med i alle vores spændende aktiviteter her: Netværk, kurser og workshops.

Bliver du set og fundet af potentielle kunder og samarbejdspartnere? Se Virksomhedsguiden.

Er du iværksætter eller går du med overvejelser om at starte egen virksomhed? Så har Erhvervsforum rigtig mange tilbud til dig: Iværksætter.

I Roskilde kommune leverer oplevelsesøkonomien en omsætning på 1,6 mia. kr. Se hvad der gør Roskilde så god i forhold til andre kommuner: Oplevelsesøkonomi.

Følg Erhvervsforum Roskilde på LinkedIn eller Facebook.

Artikel: Bliv leverandør til udbud og opgaver i Roskilde Kommune