window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sundhedstjek – skal du have et serviceeftersyn i 2020?

Sted: Business House, Jernbanegade 23, Roskilde

Føler du dig træt, udmattet, har smerter eller søvnproblemer? Hvordan kan du forebygge at mindre symptomer og skavanker udvikler sig? Med andre ord, hvordan kan du blive på toppen af din ydeevne?

Det ved Ulrikka Mikkelsen fra NordicMedicineInst. rigtigt meget om, og kan formidle det på en både faglig, direkte og fordomsfri måde. Der er kun gode råd og værktøjer, ingen løftede pegefingre h.a. forkert kost og livsstil m.v. Det er op til dig, og indenfor rammerne af dine muligheder og ambitioner kan der altid findes et grundlag til at forbedre dit helbred.

Ulrikka er grundlægger og CEO for NordicMedicine Inst, der henvender sig til ledere, der brænder igennem og som ønsker at bliver ved med at brænde igennem, være fysisk og mentalt skarpe, og optimal på deres drømmejob, uden at gå på kompromis med deres helbred, nydelsestid og tid sammen med dem de elsker. I sit oplæg, giver Ulrikka viden og konkrete værktøjer, som sikrer en optimal skarphed i hjernen, fysisk energi og overskud til at navigere med mange bolde i luften. Målgruppen er dig som er en ildsjæl, og som gerne vil blive ved med at brænde for og brænde igennem i dit virke, uanset hvad dette måtte være.

Arrangementet er åbent for alle!

Go to Top