window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Workaway: klæd din virksomhed godt på til det nye år

Workaway – Omverdensanalyse, trusler, løsninger og handlingsplan 2020

Tirsdag den 21. januar 2020 Kl. 09.00-16.00

Lokation: Følger snarest

HVAD KOMMER 2020 TIL AT BYDE PÅ? Kommer der finanskrise? Vinder Danmark EM i fodbold? Slår Brexit igennem? Og hvad betyder det for din virksomhed?

OM WORKSHOPPEN

Vi tager dig og din virksomheder gennem de mest relevante muligheder og trusler, som det kommende år byder på. Til workshoppen tager vi fat på de emner, der kommer til at være udslagsgivende for lige netop din virksomhed, og hvordan du som ejerleder kan tage dine forholdsregler. Workshoppen henvender sig til både iværksættere og ejerledere fra mere etablerede virksomheder, og baserer sig på velafprøvede metoder fra hhv. Googles Design Sprint, Design Thinking og Lean Startup.

Du kommer igennem:

Omverdensanalyse
Identifikation af trusler
Prioritering af trusler
Brainstorm af løsninger
Handleplan for 2020
OPLÆGSHOLDER ANDERS GRAABÆK

Anders er en erfaren og engagerende oplægsholder, der med udgangspunkt i et stort fagligt overskud formidler på en let forståelig måde. Anders er tidligere leder af Vækstfabrikken Roskilde og har hjulpet et væld af iværksættere videre i deres udvikling.

Go to Top