window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ledelse med enneagramet – kick off, ved claus roager, enneagramstedet

Sted: Roskilde Midtby – detaljer følger snarest!

Erhvervsforum Roskilde i samarbejde med Roskilde Handel

Så er der godt nyt til alle, der ønsker effektive værktøjer til at forstå ledelse af forskellige persontyper, kunder eller blot større indsigt i sig selv! Vi ikke alene gentager forårets fuldt udsolgte og meget roste arrangement med Claus Roager fra Enneagramstedet, vi udvider konceptet til et regulært grundforløb over 3 kursusdage i perioden januar til marts. Vi starter med denne kick-off, hvor du vil blive grundigt orienteret om indholdet i de 3 kursusdage, samt hvad du kan bruge denne viden til i din egen situation! Dernæst kan den enkelte så beslutte, om de ønsker at fortsætte i forløbet, for hvilket der vil være en symbolsk deltagerbetaling for materialer, tests m.v.

Enneagrammet bygger på en beskrivelse og kategorisering af ni personlighedstyper, hvor der fokuseres på karaktertræk som motivation, adfærd, reaktion, værdigrundlag, overbevisning og grundlæggende ønsker som kompensation for det vi tror, vi mangler. Enneagrammet udmærker sig ved at gå bagom de gængse stereotyper og på et detaljeret og psykologisk plan forklarer forskelle og ligheder for de ni personlighedstyper. At mestre dette kan åbne veje til egen udvikling og vækst, så du som leder og menneske kan udfolde dit fulde potentiale samt bruge dine ressourcer bedst muligt! Med Claus Roager ved roret på denne kursus række har vi en virkelig ekspert, der underviser på en underholdende, interaktiv og engageret måde, der har kastet et hav af positive tilbagemeldinger af sig som fx:

“Jeg siger det bare! Dette bliver for mig livet før og livet efter Enneagram-kurset med Claus Roager. Claus er en gudsbenådet formidler, som med dette forholdsvist korte, komprimerede kursus med humor og alvor har vendt op og ned på mange ting i mit hoved og sind” (tidligere deltager på dette kursus)

Nærmere beskrivelse, indhold for de 3 kursus dage (3/2, 24/2, 2/3) er på vej. Vi kan allerede nu sige, at tidspunkterne vil ligge fra kl. 18.00/18.30-22.00, hvilket er et? udtryk for, at vi ønsker flest muligt kan passe det ind i en travl og måske lang arbejdsdag.

Go to Top