window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online workshop: Lær at lave gode fotos med mobilen

Torsdag den 4. juni kl. 15.00-16.30 – online! 

I dag behøver du ikke meget mere end din smartphone, nogle visuelle tips og tricks og introduktion til et par apps for at kunne lave gode fotos. På denne online workshop får du både tips og tricks og oplæg til praktiske øvelser, der gør dig i stand til at lave flotte fotos til dit website, dine sociale medier og meget mere.

Du skal have din opladt telefon klar ved hånden – og inden workshoppen have downloadet appen – SNAPSEED – der findes til både Android – og IOS-telefoner.

Dette får du med dig fra workshoppen:

  • Indblik i foto-formater, der virker.
  • Tips og tricks til at bruge mobilen som kamera.
  • Erfaring med at redigere, justere og efterbehandle fotos på mobilen
  • Publicere foto fra mobilen til computer, på websites og diverse sociale medier.

Underviser på dagen er Rune Michelsen, Journalist og Partner i WeLoveVideo, der siden 2000 har beskæftiget sig med foto, web-tv og video på sociale medier. Journalist og Ekstern lektor (Center for Journalistik, Syddansk Universitet).

Har produceret mere end 500 video-produktioner, holdt talrige oplæg, kurser, workshops og strategi-dage for adskillige store danske medier, virksomheder og organisationer om onlinevideo og visuelt indhold.

Kurset transmitteres i Erhvervsforums lukkede Facebook gruppe, og ved tilmelding får du tilsendt et link hertil! Selvom du er medlem af gruppen allerede, vil vi gerne have din tilmelding! Er der spørgsmål, så kontakt venligst Allan på allan@erhvervsforum.dk

 

TILMELD ONLINE WORKSHOP
Go to Top