window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Generalforsamling 2020 I Erhvervsforum – online tramsmission

Erhvervsforums årlige Generalforsamling blev varslet og tilmelding åbnet den  20. marts, og vi har holdt vejret med hensyn til om vi kunne gennemføre denne i fysisk forstand som planlagt.

Dette er stadig ganske usikkert og derfor er det nu besluttet at afholde Generalforsamlingen online, med mulighed også for elektronisk afstemning.

Der vil på generalforsamlingen være valg af både bestyrelsesmedlemmer og suppleanter, så hvis du har lyst til at bidrage til Erhvervsforums arbejde og dermed erhvervslivet i Roskilde, kontakt gerne formand Rune Tarnø på rut@tvc.dk, mobil 23455397.

Har du forslag, der ønskes inkluderet i dagsordenen, kan disse ligeledes sendes til Rune Tarnø på foranstående kontaktdetaljer.

Deadline for kandidaturer til bestyrelsen og forslag til dagsorden er  fredag den 15. maj kl. 12.00.

Du kan tilmelde dig generalforsamlingen på linket nedenfor. Efter tilmelding vil du få tilsendt diverse link til online deltagelse og på dagen for afholdelse vil stemmeberettigede medlemmer af Erhvervsforum modtage link til afstemninger.

Har du spørgsmål vedr. online format, adgang til platform m.v. , kontakt gerne Allan Lyhne på allan@erhvervsforum.dk, mobil 30515625.

Program
Kl. 14:00 : Generalforsamling i Erhvervsforum Roskilde

Kl. 16,00 : Forventet afslutning

Foreløbig dagsorden for generalforsamling:

Valg af dirigent
Bestyrelsens årsberetning
Godkendelse af årsrapport og budget
Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter
Valg af revisor
Indkomne forslag

  • Bestyrelsens forslag til nye vedtægter

Eventuelt

 

 

 

Go to Top