window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Onsdag den 10. juni 2020

kl 9.30-10.30 + 13.00-14.00

v/Carsten Lindschmidt og Nils Hall Torgersen

Mange virksomheder har oplevet store forandringer under Corona-krisen, hvilket betyder at der kunne være behov for at se på vigtige forhold såsom strategi og kundefokus. Dette kan være en  stor mundfuld i indeværende situation, der er inspiration at hente på det ‘bredspektrede’ webinar og konkret gratis sparring efterfølgende.

Webinaret er delt op i 2 sektioner af hver en times varighed, og vil sætte fokus på en række afgørende discipliner, der kan medvirke til at udvikle nye muligheder for din virksomhed. Webinar 1 vil være koncentreret om værktøjer til at skabe og fastholde overblikket og dine vigtigste prioriteringer. Webinar 2 vil være orienteret imod det ledelsesmæssige fx indragelse af medarbejdere og indsatsområder som kan udvikle din forretning. Efterfølgende vil der være mulighed for gratis 1:1 sparring med de to undervisere. Webinaret er forbeholdt etablerede virksomheder, der har eksisteret i minimum 3 år,  og åbent for alle i denne kategori med hjemsted i Roskilde Kommune. 

Det samlede indhold for 2 x OneHour og undervisernes baggrund finder du i nedenstående link, hvor du også kan tilmelde dig. 2 x OneHour afholdes i et samarbejde mellem Erhvervshus Sjælland og Erhvervsforum Roskilde. Spørgsmål kan rettes til Allan Lyhne på allan@erhvervsforum.dk.

TILMELD OG LÆS MERE HER

 

Go to Top