window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bliv klogere på Early Warning

Onsdag d. 24 Marts kl. 14.00 – 15.00

ONLINE – Link fremsendes dagen før 

Stort set alle virksomheder oplever at blive udfordret på økonomien og ende i en krise eller at være på vej dertil. Early Warning er et tilbud om sparring og hjælp, når du står i en svær situation – og det gratis og fortroligt.

Early Warning er et gratis tilbud med fuld uvildighed og fortrolighed, hvor professionelle folk sidder klar til at hjælpe – hvad enten det handler om at finde tilbage på rette spor, lukke bedst muligt eller komme videre efter en konkurs.

Brug en time online og få et indblik i, hvordan Early Warning virker, og hvordan man får hjælp. Brug webinaret, hvis du selv har brug for at vide mere om muligheden, eller du har kunder eller folk i dit netværk, som er i en presset situation med deres virksomhed.

Steen Munk hjælper hver dag kriseramte virksomheder, og han giver et indblik i Early Warning, og hvad det kan betyde for de virksomheder. For trækker man på den rette viden og griber man tidligt fat om problemerne, så findes der gode løsninger. Der vil undervejs være tid til spørgsmål.

Såfremt der er spørgsmål til workshop er du velkommen til at kontakte projektleder Tina Testrup på tlf. 21 37 86 87 eller e-mail info@erhvervsforum.dk

 

 

Go to Top