window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fysisk udholdenhed og frihed

ONLINE WORKSHOP Torsdag d. 25 marts kl. 15.00 – 16.15

Link til workshop fremsendes dagen før.

I denne workshop stille Nordic Medicine Institut skarpt på fysisk energi og overskud.

Summen af den energi vi har afhænger af hvor optimal vi er i vores restitution. Jo højere grad af lyst til ydeevne og eksekveringsgrad desto mere fokuseret restitution kræver det. Årsagen til nedsat energi kan være mange; i denne workshop sætte vi fokus på det kropslige og det biokemiske. Hvordan hænger det uløseligt sammen, specielt når noget har stået på over tid, og hvordan kan du med fordel sætte ind for at optimere din fysiske udholdenhed og frihed.

Fakta:

65,5 % danskere lider af en kronisk lidelse – kroniske lidelser fratager livet energi, overskud og fører ofte flere ting med sig.

Over en 12 måneders periode har ca. halvdelen af befolkningen haft rygsmerter

I Danmark lider ca. 850.000 voksne af langvarige smerter, smerter og inflammation nedsætter cellernes og menneskets naturlige modstandskraft og ydeevne

Workshoppen indeholder:

 • Kroppens signaler på at du har en nedsat energiproduktion i cellerne eller kroppen er belastet, sådan den ikke kan levere den optimale energi. Hvad er normalt og hvad er unormalt?
 • Teori – hvad er det vigtigste vi kan gøre kostmæssigt, for at bevarer vores fysiske udholdenhed og smertefrihed. (syre/base balance).
 • Disse vitaminer, mineraler og fedstoffer der ofte er i underskud når kroppen er træt. I denne kost finder du dem.
 • Bevægelse/motion – hvor meget og hvordan – hvad siger forskningen
 • Vi har 24 timer i døgnet – din optimale restitutions formel.
 • Fokus på fokus – de gyldne 2 % der gør forskellen. (80/20 modellen).
 • Den ene smoothie om dagen der gør en stor forskel – opskrift incl. de superfoods der er opbyggende og vitaliserende på din fysiske krop.
 • Resultat fra symptom score skema efter de 19 dages challenge (hvis du deltog på første workshop d. 4/3-2021)
 • Hvad gør du herfra
 • Spørgsmål.

Er der spørgsmål til workshoppen er du velkommen til at kontakte projektleder Tina Testrup info@erhvervsforum.dk eller på tlf. 21378687

 

Oplægsholder Ulrikka er founder og direktør i Nordic Medicine Institut.

På baggrund af mere end 15 års erfaring inden for optimering af erhvervsleder og sportsudøvers fysiske og mentale sundhed, performance og restitution står hun i spidsen for at have udviklet et koncept, som tager afsæt i evidensbaseret forskning, undersøgelser og en helhedsorienteret tilgang til menneskets sundhed.

Ulrikka har arbejdet både i det etablerede system og været selvstændig i privat regi siden 2007. Ulrikka er uddannet Idrætsfysioterapeut i 2004, Naturmediciner, Akupunktør, Coach, International yoga og pilates instruktør. Derudover har hun arbejdet med sportsudøvere i udlandet, rejse med verdensholdet i badminton og arbejdet for Team Danmark.

Ulrikka er af natur optimist og optimerings menneske. Hendes naturlige tilgang og udgangspunkt er at glæden og lysten til livet og de valg vi tager skal tage udgangspunkt i og være drevet af mennesket indre glædesfyldte motivationen.

og

Anna Iben Hollensberg, Speciallæge.

Uddannet læge i 2002 og efterfølgende videre uddannet som Speciallæge i almen medicin, BC Family Medicine.

Efteruddannet i komplementær og holistisk medicin, som Functional Medicine Practitioner og Naturmediciner.

Anna Iben brænder for at finde ind til den dybeste liggende årsagssammenhænge til at skavanker og energitab er opstået. Anna Iben har specialiseret sig i internationale laboratorie test, kosttilskud og kost, som tilsammen kan individuel adresseres og tilsammen tage hånd om de udløsende årsager, sådan kroppen har mulighed for at genoprette sine vitalfunktioner. Anna Iben er desuden  forfatter til 5 bøger om kost og sundhed.

Tilmeld Erhvervsforum Roskildes nyhedsbrev her: Nyheder og nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde

Tilmeld og se øvrige arrangementer her : Aktiviteter – Erhvervsforum Roskilde

Go to Top