window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Immunforsvar og Co-vid 19 – stå stærkt i dit immunværn når Danmark åbner:

LIVE WORKSHOP Torsdag d. 22 april kl. 15.00 – 16.15

Live hvis vi må mødes : PÅ PLÆNEN Maglegårdsvej 2, v/bygn. F, Roskilde (Der er telt i tilfælde af dårligt vejr)

I denne workshop stiller Nordic Medicine Institut skarpt på hvad du selv kan gøre for at stå stærkt i dit immunforsvar og i kroppen generelt og dermed øge sandsynligheden for et mildt forløb når du møder en virus.

Sandsynligheden for at vi alle i den kommende fremtid møder en virus er stor. I Danmark har nu i over et år levet med co-vid 19 virus som en del af vores dagligdag. I Nordic Medicine Institut har de den erfaring at de mennesker der føler sig sunde og raske, det vil sige de har en høj grad af fysisk udholdenhed og mental klarhed ikke lader frygt fylde deres liv.

Forsknings mæssigt ser det ud til at give god mening, da de mennesker der har en høj grad af sundhed ser ud til at få de letteste forløb.

Hvad kan du gøre for at styrke dit immunforsvar og hvad viser forskningen fra denne co-vid 19 periode. Hvad belaster dit immunforsvar og hvad nedsætter dit immunforsvar.

 

Workshoppen indeholder:

  • Symptomer og skavanker der kan henvise til, at dit immunforsvar er lidt i knæ.
  • Teori – hvad er det vigtigste du kan til vælge og fravælge indenfor kost for at styrke dit immunforsvar.
  • hvilke vitaminer, mineraler og fedstoffer har forsknings mæssig belæg for at styrke dit immunforsvar, sikre doser.
  • Motion og immunforsvaret – Hvad viser forskningen
  • Kulde/varme bade og sauna.
  • Immunstyrkende tiltag for din hjerne og dit hjerte.
  • Søvn – en enkel opskrift på immunstyrkende søvn.
  • Den ene smoothie om dagen der gør en forskel – opskrift incl. superfood med ekstra immunpower, der styrker dit immunforsvar (5 min).

Er der spørgsmål til workshop er du velkommen til at kontakte Dorte Ibsen tlf.: 4043 0182 e-mail dorte@erhvervsforum.dk

TILMELD WORKSHOP

 

Oplægsholder Ulrikka er founder og direktør i Nordic Medicine Institut.

På baggrund af mere end 15 års erfaring inden for optimering af erhvervsleder og sportsudøvers fysiske og mentale sundhed, performance og restitution står hun i spidsen for at have udviklet et koncept, som tager afsæt i evidensbaseret forskning, undersøgelser og en helhedsorienteret tilgang til menneskets sundhed.

Ulrikka har arbejdet både i det etablerede system og været selvstændig i privat regi siden 2007. Ulrikka er uddannet Idrætsfysioterapeut i 2004, Naturmediciner, Akupunktør, Coach, International yoga og pilates instruktør. Derudover har hun arbejdet med sportsudøvere i udlandet, rejse med verdensholdet i badminton og arbejdet for Team Danmark.

Ulrikka er af natur optimist og optimerings menneske. Hendes naturlige tilgang og udgangspunkt er at glæden og lysten til livet og de valg vi tager skal tage udgangspunkt i og være drevet af mennesket indre glædesfyldte motivationen.

og

Anna Iben Hollensberg, Speciallæge.

Uddannet læge i 2002 og efterfølgende videre uddannet som Speciallæge i almen medicin, BC Family Medicine.

Efteruddannet i komplementær og holistisk medicin, som Functional Medicine Practitioner og Naturmediciner.

Anna Iben brænder for at finde ind til den dybeste liggende årsagssammenhænge til at skavanker og energitab er opstået. Anna Iben har specialiseret sig i internationale laboratorie test, kosttilskud og kost, som tilsammen kan individuel adresseres og tilsammen tage hånd om de udløsende årsager, sådan kroppen har mulighed for at genoprette sine vitalfunktioner.

Anna Iben er desuden  forfatter til 5 bøger om kost og sundhed.

 

Er din virksomhed præsenteret i Erhvervsforums virksomhedsguide ? Det er gratis for betalende medlemmer se mere her : virksomhedsguiden

Følg med i nyheder fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld nyhedsbrev her: TILMELD NYHEDSBREV

Go to Top