window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online webinar: ”Vælg den rigtige eksportstrategi”

Pandemiens jerngreb på eksporten: Sådan slipper du ud

Mandag d. 19. april kl. 09.00 – 11.00

Pandemiens jerngreb på eksporten: Sådan slipper du ud

Vi går lysere tider i møde, og Roskilde er så småt ved at åbne mere op, men Corona-pandemien har stadig ikke sluppet sit tag på dansk eksport. Trods det, at Roskilde er en af de kommuner som har klaret sig bedst, så har Danmark tabt mere end 110 mio. kr. i eksport omkostninger, og dette har også ramt virksomheder i Roskilde. Eksporten er derfor stadig ramt af Corona, og mange virksomheder har fået en ordentlig mavepuster.

Der er derfor behov for at være nytænkende, og se de muligheder der kan skabes for en ny tilgang til netop din virksomheds eksport, så du kan vende situationen til en gylden mulighed.

Erhvervsforum Roskilde afholder derfor webinaret ”Vælg den rigtige eksportstrategi”, i samarbejde med Erhvervshus Sjælland og Holbæk Erhvervsforum.

Sammen med erfarne eksport-eksperter ser vi på:

Webinaret tager fat på, hvordan vi bedst får skabt medvind for Roskildes virksomheders eksport, og hvordan du helt konkret kommer godt videre, og giver din eksportstrategi en overhaling, så du er klar til at gribe de nye muligheder.

På vil der sammen med erfarne eksport-eksperter blive behandlet emner såsom hvordan dit eksportarbejde ser ud post-Corona, om din go-to-market-strategi fortsat er relevant, hvordan du styrker dine kunderelationer i en Corona-tid, og hvordan man skaber den gode kunderelation gennem skærmen via virtuelle møder, samt meget mere.

 

 

Blive opdateret på nyheder fra Erhvervsforum Roskilde, tilmeld nyhedsbrev her

Er din virksomhed repræsenteret i Erhvervsforum Roskildes virksomhedsguide? Du kan som medlem få en gratis annonce, se mere her: VIRKSOMHEDSGUIDEN

 

Har du spørgsmålet vedrørende denne workshop, kontakt Tina Testrup på info@erhvervsforumbiz. mobil 21378687.

Go to Top