window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Den skarpe sælger/ rådgiver i fremtiden

Onsdag d. 5 maj. kl. 15.00 – 18.00

ONLINE – LINK FREMSENDES INDEN AFHOLELSE

Den skarpe sælger/ rådgiver i fremtiden

  • Få udleveret værktøjskassen der sikrer excellence på kommunikationsområdet i fremtiden.
  • Blive introduceret til stærk forhandlingsteknik og forstå de afgørende elementer i en win-win forhandling.
  • Forstå hvordan egenskaber som mod og robusthed skal trænes og udvikles gennem hele karrieren og hvordan du sikrer at gøre dette.
  • Få redskaber til at hjælpe dig i ( de naturlige) perioder hvor salget svigter og salgsmodstanden fylder for meget.

Vi samler et stærk hold af dygtige rådgivere, som støtter hinanden og sparer på de udfordringer vi bliver præsenteret for. Udover en masse ny viden, får du altså også et nyt værdiskabende netværk.

 Lær at kombinere din specialistviden med stærke salgskompetencer og luk salg både online og ved det fysiske møde.

  • Du har som konsulent, advokat, revisor, ingeniør, bankrådgiver eller anden rådgiverbaggrund, en høj faglig specialistviden og lever af at yde service, rådgivning og værdiskabende viden til dine kunder.
  • Du vil gerne blive endnu skarpere på overgangen fra service og rådgivning til salg, således at du kan få fuldt udbytte af din viden og generere flere leads, kunder og muligheder i dagligdagen, uden at gå på kompromis med faglighed og autensitet.
  • Du vil gerne styrke dine kommunikative evner og dine relations kompetencer, så disse egenskaber bliver en endnu mere naturlig del af dit job.
  • Du kan på grund af coronasituationen se hvor vigtigt det er at udføre stærke online møder og vil have værktøjer og fif til at gøre dette effektivt.
  • Du ved at kundernes krav til leverandører er stigende og du vil gerne være styrket til fremtidens krav og navigere succesfuldt i “den kommercielle” verden, det værdibaserede salg og det strategiske samarbejde, uden at gå på kompromis med faglighed og etik.

3 stærke moduler med uundværlig viden, redskaber og øjenåbnende øvelser, der rykker dig til næste niveau i din karriere og i din forretning.

 

TILMELD WORKSHOP

Underviser på dagen er Alexandra Svarre:

Alexandra Svarre har mere end 25 års erfaring i forhandling, salg og stærke kunderelationer. Hun har samarbejdet med og solgt til nogle af de største virksomheder i verden og har trænet et hav af specialister og videnstunge medarbejdere i at kombinere rådgiver og servicerollen med salgsrollen, uden at gå på kompromis med faglighed og autensitet. Resultatet er en rådgiver der finder det naturligt og udramatisk at sælge sine ydelser og dermed leverer markant bedre resultater.

”…En exceptionel god oplevelse, der har vendt vores forestillinger om salg helt på hovedet…”

“..Nærværende, inspirerende, skarp og underholdende…”

“…På højde med de bedste speakers vi har haft…”

“…Det kunne reelt ses på bundlinjen allerede efter den første uge…”

Har du spørgsmål vedrørende denne workshop kontakt gerne Dorte Ibsen tlf.: 40 43 01 82 e-mail: dorte@erhvervsforum.dk

 

Er din virksomhed præsenteret i Erhvervsforums virksomhedsguide ? Det er gratis for betalende medlemmer se mere her : virksomhedsguiden

Følg med i nyheder fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld nyhedsbrev her: TILMELD NYHEDSBREV

Go to Top