window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Brug krisen til at overveje din virksomheds identitet

v/Lene Kronborg, Noblemind

 

Mono no aware er et gammelt japansk (melankolsk) udtryk for ”tingenes smukke patos”, det udtrykker livets smukke gang gennem naturen. Det er den ydmyge erkendelse af, at intet varer evigt, at evolution og forandring er uundgåelig.

Når vi står midt i en kaotisk situation, skal vi undgå at undgå at falde ned i sindets utallige faldgrupper. Vi skal minde os selv om, at der kan komme noget godt ud også af denne ufrivillige ”pause”. Hvorfor? Fordi vi har behov for pauser for at kunne tænke klart. Til at vurdere om vi er, der hvor vi gerne vil være.

Brug derfor denne BusinessClass til at træde op på balkonen, nyde udsigten og blive kloger på dig selv og dine handlinger.

I denne BusinessClass vil du:

Få en uvurderlig viden om dig selv. En viden som du skal bruge til at få succes med din virksomhed, når toget igen kører med 200 kilometer i timen, for så har du ikke tid. Med afsæt i nobelprisvinderen Daniel Kahneman og Dale Carnegies mange spændende teorier, vil du lære, hvorfor vi når stormen raser ofte bliver fanget og ikke formår at flytter os ud af stedet.

Vi skal med andre ord se på selvledelse, hvordan du kan skubbe til din motivation, holder dig på sporet og kommer styrket ud på den anden side.

Vi ser på hvilke betingelser, der skal være opfyldt, så du kan nyde lavere niveauer af stress og højere motivation og effektivitet.

Du får en 5 simple værktøjer, til hvordan du kommer styrket videre og svar på:

  1. Hvorfor gør jeg op med angsten for tab og fejl
  2. Hvorfor mister vi puster, orienteringen og motivationen, når vi har mest brug for dem?
  3. Hvorfor er vi så bange for at fejle, at vi aldrig nogen siden rækker ud efter stjernerne?

Lige nu er verden kaotisk, intet vil nogensinde blive det samme igen. Vi kan vælge at have ondt af os selv, eller vi kan vælge at gøre noget! Hvorfor ikke lade denne ufrivillige ”pause”, være startskuddet til, at du rækker ud efter stjernerne, sætter i fart og aldrig mere ser dig tilbage (du kan ikke ændre på fortiden, men dagen i morgen er din).

Brug 2 timer og lær hvordan du kommer i gang.

Kurset er gratis og henvender sig til alle erhvervsdrivende og iværksættere i Roskilde Kommune, der har behov for værktøjer og indsigter til bedre at håndtere de scenarier der er opstået som følge af Covid-19.

TILMELD ONLINE KURSUS

 

 

Go to Top