window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Workshop – send din forretningsmodel til serviceeftersyn

V/Kundeudvikling.dk, Anders Graabæk

Onsdag den 5. februar kl. 15.00-18.00

Lokation: Detaljer følger

Lær at tænke i forretningsmodeller.. Få skitseret en række mulige strategier for din virksomhed.

Bliv inspireret til at komme hurtigt fra plan A til plan-der-virker!

Alle iværksættere har en ting til fælles uanset om de er gået i gang eller om de overvejer at tage springet. De skal finde en forretningsmodel der virker.

Er det du fokuserer på lige nu det rigtige ift. hvor du vil hen med din virksomhed? Oplever du at have svært ved at blive skarp på hvilken vej du skal gå med din virksomhed? Har du svært ved at få tilfredsstillende resultater ud af dit hårde arbejde?

Så er det måske tid til at træde et skridt tilbage og kigge på din overordnede plan. I denne workshop hjælper vi dig med netop det, ved at give dig mulighed for at hæve blikket fra hverdagens mange gøremål og tager et grundigt kig på din strategi.

Du kommer til at arbejde intensivt med din virksomhedsstrategi, kun afbrudt af inspirerende cases fra iværksættere der er lykkedes med at skabe resultater hurtigt ved at arbejde smart, samt netværk med andre ligestillede hårdtarbejdende selvstændige.

Go to Top