window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kinderæg: Når dine kunder er dine bedste sælgere

Onsdag den 9. juni kl. 15.00 – 18.00

Lokation følger: (Zealand Sjællands Erhvervsakademi Maglegårdsvej 2, Bygn. D)

Tænk, hvis dine kunder ikke blot køber dine varer eller ydelser, men at de samtidig bliver dine fremtidige ambassadører og sælgere.

Det er ikke bare et fatamorgana, men det, du kan opnå, hvis du arbejder strategisk og målrettet med din kommunikation.

Oplægsholder:

Oplægsholder og inspirator til denne workshop er Karin Sloth. Du kender hende måske bedst som ejer af mjødbryggeriet Snoremark, men Karin er desuden kommunikationsekspert, forfatter til flere lærebøger om strategisk kommunikation og havde sidste år 20 års jubilæum som ekstern lektor på efteruddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Her har hun udviklet en række kompetencegivende kurser for kommunikationsfolk og ledere fra danske virksomheder.

Program:

På denne workshop deler hun ud af sin viden og stiller skarpt på de muligheder, vi har som erhvervsdrivende for at optimere virksomhedens kommunikation. Hendes påstand er at med planlægning og en prioriteret indsats, kan man nå meget langt, uden at det koster spidsen af en jetjager. Vi skal bare gå fra at tænke i den gamle AIDA kommunikationsmodel fra markedsføring til kundeloop’et, der løbende skal forstærkes.

Undervejs bliver der rig lejlighed til at behandle konkrete eksempler og udfordringer blandt deltagerne i workshoppen. Så kom gerne med dine udfordringer på workshoppen, hvor vi skal arbejde med jeres respektive virksomheder.

Har du spørgsmål til workshop er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Dorte Ibsen, tlf. 40430182 e-mail dorte@erhvervsforum.dk

Se øvrige aktiviteter her :

Ønsker du oplysninger om medlemmer hos Erhvervsforum Roskilde se mere i virksomhedsguiden her : virksomhedsguiden

Tilmeld Erhvervsforums nyhedsbrev og læs mere her: nyhedsbrev

Go to Top