window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar: Tips fra neuromarketing

Se webinaret her på optagelsen, starter ca. 15 minutter inde i optagelsen : https://vimeo.com/557464112

 

ONLINE – Link til webinar fremsendes pr. e-mail dagen før.

Tirsdag den 8. juni kl. 15.00 – 16.15

Verden består af content overload, og det er lettere at blive overhørt end hørt. Derfor får du have helt konkrete tips, plukket fra de nyeste neuromarketingstudier. Det er indsigt som du kan bruge med det samme, og uanset om du arbejder med B2B eller B2C.

Neuromarketing er disciplinen, der benytter viden fra hjerneforskning til at forstå brugeradfærd og forbedre marketingindsatser. Anita vil give basal indsigt i disciplinen og fortælle, hvordan vi kan arbejde med det ifm. udvikling af kampagner og i vores rådgivning af kunder.

Dagens oplægsholder:

Anita Lykke Klausen er marketingkonsulent med speciale i neuromarketing. Anita har arbejdet med neuromarketing i syv år, og hun er en af de dygtigste til disciplinen inden for kommunikations- og marketingbranchen.

Har du spørgsmål til webinar er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Dorte Ibsen på e-mail: dorte@erhvervsforum.dk

 

 

Modtager du Erhvervsforum Roskildes nyhedsbrev? Tilmeld her

Go to Top