window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Manden bag No8 – manden med punch

Torsdag den 10. juni kl. 08.00 – 09.30

Lokation: RO´s Torv, butik No8


Den familiedrevet tøjbutik No8 og Erhvervsforum inviterer til medlemsnetværksmøde med morgenmad krydret med fortællingen om forretningsdrømme, der er omsat til store sorte tal på bundlinjen med nødvendige bump på vejen.

Her får du for alvor mulighed for at sætte gang i dit netværk over en kop dejlig kaffe. Her garanterer vi dig, at du bliver inspireret af en vild vækstrejse om den danske CO2-neutrale skjorte for forretningsmanden, hverdagskrigeren og herskabsdeltageren – fortalt af ejer Kenneth Guldager Fischer, som driver tøjbutikken i samarbejde med hustruen Rie Guldager Fischer.

Kenneth Guldager Fischer er en erfaring kapacitet i branchen, som har stylet rigtig mange kunder. I dag har han sin daglige gang i No8 på RO’s torv, men har også klædt kunder på i butikkerne MEN, Din Tøjmand og Dress Partner. Hertil kommer hans naturlige sans for at designe og producere, som er mundet ud i egne mærker No8 by Kenneth Fischer og GR88.

En mand med mange titler, familiefar, selvstændig, forretningsmand, designer, udvikler og meget mere. Han har et hoved, der aldrig står stille, og et drive og en lyst til at sætte ting i gang, der er ud over det sædvanlige. Han brænder virkeligt for moden, stilen, tøjet, kunden, butikken, den gode service og for at iværksætte.

Butikken

No8 fører eksklusive brandmærker som NN07, HUGO BOSS, Scotch and Soda, J.Lindeberg, Fred Perry, La Martina, GR88.copenhagen, Saddler, ARMANI, ETON, MJM hats, Pre End, Turo Tailor & Blue de Gênes. Det topkompetente personale står klar til at vejlede og rådgive dig, når det gælder størrelser, farvesammensætning og brandvalg. Ja, du kan faktisk også godt glæde dig til en stor håndfuld god indsigt i nogle af hemmelighederne ved at klæde dig på uanset, om du har brug for at profilere din virksomhed på tøjet, brug for en personal shopper, der hjælper med at finde din stil eller bare fordi du skal giftes!

Den mandlige og den kvindelige skjorte danner basen for dit outfit og herfra kan du bygge de farver på, som du ønsker. Hvor modig er du?

GIVEAWAY: Vi trækker lod om en times personal shopper, hvor du med stylisten bliver helt skarp på din stil.

Kom glad – vi glæder os til at møde jer alle!

TILMELD MEDLEMSNETVÆRKSMØDE

Har du spørgsmål til medlemsnetværksmødet er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Dorte Ibsen på e-mail: dorte@erhvervsforum.dk

 

Modtager du Erhvervsforums nyhedsbrev? Tilmeld her: JA TAK TILMELD NYHEDSBREV

Go to Top