window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grønne investeringer – let eller svært?

Grøn Puls og Erhvervsforum Roskilde har i anledningen af Klimaugen 2023 i Lejre, fået mulighed for at invitere alle virksomheder i og omkring Roskilde med interesse i grøn omstilling og grønne investeringer til paneldebat der arrangeres af ITPA Consulting og Vestergaard Company.

Dato: Mandag d. 11. september Kl. 15:30 – ca. 18:00

Lokation: Vestergaard Company, Skullebjerg 31, Gevninge, 4000 Roskilde

”Lad dine penge arbejde for den grønne omstilling.”

Det lyder godt, men hvordan foregår det i praksis, når man investerer grønt? Hvor er der muligheder og faldgruber? Og hvad skal der til, for at det giver både grøn bundlinje og økonomisk afkast?

Kom til denne uformelle paneldebat med tre skarpe eksperter i grønne investeringer. Der vil være god lejlighed til at netværke og udveksle synspunkter – og ikke mindst kan du få en ide om, hvad dine egne muligheder er, når du fx selv skal investere eller finde en grøn investor til din virksomhed.

I panelet deltager:
  • Rikke Lysberg Bernbom, Fagleder for klimapolitik i Dansk Industri
  • Eva Grønbjerg, CEO i Sustainify
  • Lars Bo Bertram, adm. direktør i BankInvest
  • Moderator er Henrik Ørholst kendt fra TV2 News
Tilmeld dig arrangementet her
Rikke Lysberg Bernbom
Fagleder i Dansk Industri med ansvar for lokal og regional klimapolitik. Arbejder derudover for, at Danmark og danske virksomheder fastholder og udvikler sin førerposition indenfor grøn omstilling og klimapolitik.
Eva Grønbjerg
CEO i Sustainify – tech startup, der leverer bæredygtighedsdata til investorer. Eva har mere end 10 års erfaring med bæredygtighed og er medforfatter til bogen; ”Investér bæredygtigt og bliv fremtidens vinder på aktiemarkedet”.
Lars Bo Bertram
Har siden 2015 været administrerende direktør i BankInvest . Lars har været ansat i den finansielle sektor siden 1983 og har de seneste 30 år beskæftiget sig med kapitalforvaltning primært indenfor investering, pension, ESG, risikostyring og kundeservicering.
Henrik Ørholst
Forfatter og uddannet cand.oecon i 1986 fra Aarhus Universitet. Han har arbejdet i flere virksomheder, blandt andet i PA Consulting som marketingchef. De seneste år har Henrik brugt tiden på at være erhvervskommentator på TV2 News udsendelser.

Arrangør
ITPA Consulting, Tlf: +45 53 74 71 84, kva@itpa.dk

grøn puls

Go to Top