window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Workshop – Effektiv brug af LinkedIn med ChatGPT

Tirsdag den 12. september. kl. 15.30 – 18.00

Lokation: Scandic Roskilde Park, ved Ringen 2, 4000 Roskilde.

Indhold: Denne workshop fokuserer på at hjælpe deltagerne med at optimere deres LinkedIn-oplevelse ved at introducere brugen af ChatGPT som et værktøj. ChatGPT er en avanceret chatbot-teknologi udviklet af OpenAI, der giver mulighed for hjælp til tekster og aktiviteter. I denne workshop vil vi Martin Sattrup Christensen, LinkedIn ekspert, tidligere CEO for LinkedIn Success Systems og direktør for Erhvervsforum Roskilde, dele ud af hans erfaring og fortælle om hvordan du kan udnytte ChatGPT til at optimere din LinkedIn profil, skabe spændende indhold og gøre det nemmere at blive set og fundet af din målgruppe.

Program:

 1. Udforskning af LinkedIn-potentialet og forståelse af ChatGPT
  Introduktion til, hvad LinkedIn kan tilbyde, og hvordan det kan være en værdifuld ressource for dit professionelle netværk. Vi ser på de forskellige funktioner og muligheder på LinkedIn, herunder profilopbygning, jobannoncer, grupper og indholdsdeling.
 2. Optimering af din LinkedIn-profil med ChatGPT
  Du får 4 konkrete tips til, hvordan du med hjælp fra ChatGPT kan forbedre din LinkedIn-profil.
  Vi vil vise, hvorfor et godt profilfoto er essentielt for at skabe tillid og professionalisme på LinkedIn herunder hvordan et passende profilfoto kan påvirke din personlige branding og skabe større interesse hos potentielle arbejdsgivere, kunder eller netværkskontakter

  Tilbud til alle deltagere:
  Få taget et professionelt portrætfoto af Laila Versemann fra Versemann Photographic denne dag, book gerne tid på forhånd og læs mere her.

 3. Bliv set og fundet som ekspert på LinkedIn ved hjælp af ChatGPT
  Vi vil præsentere strategier til at blive anerkendt som en ekspert inden for dit felt ved hjælp af ChatGPT.Vi vil se på, hvordan du kan generere relevant og værdifuldt indhold ved hjælp af ChatGPT til at styrke din personlige branding og tiltrække opmærksomhed fra dit netværk og potentielle arbejdsgivere eller kunder.
 4. De bedste tips til at optimere din indsats på LinkedIn med ChatGPT
  Du får en række tips til at bruge ChatGPT effektivt i din indsats på LinkedIn og hvordan du kan bruge ChatGPT til at skabe indhold til statusopdateringer, artikler og kommentarer, der fanger andres opmærksomhed og skaber værdifulde interaktioner.

Denne workshop er velegnet til både professionelle, der ønsker at opbygge eller forbedre deres tilstedeværelse på LinkedIn, samt forretningsfolk, freelancere og andre erhvervsdrivende, der ønsker at udnytte ChatGPT’s potentiale til at styrke deres professionelle netværk og personlige branding på LinkedIn.

Pris: Gratis for medlemmer af Erhvervsforum. Er du ikke medlem koster det 2.795,- kr. ex moms (inkluderer undervisningsmateriale på dansk, samt forplejning).

 

LUKKET FOR TILMELDING

Har du spørgsmål til er du velkommen til at kontakte Erhvervs- og netværkskonsulent Jeanette Andersen jeanette@erhvervsforum.dk

Ønsker du at være en del af et stærkt erhvervsnetværk? Blive medlem af Erhvervsforum Roskilde her : Bliv medlem

Tilmeld Erhvervsforum Roskildes nyhedsbrev og bliv opdateret på netværksmøder, workshops og vigtige nyheder for erhvervslivet : Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top