window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ejerleder netværk

Torsdag den 7. september 2023  kl. 08.00 – 10.00

Lokation: Skjoldby & Co ApS. Ringstedvej 2, 1.sal, 4000 Roskilde

Dagens emne vil være “Ledelse fra distancen”, og vi er sikre på, at det vil være en givende og relevant diskussion for alle ejerledere.

Skjoldby & Co, vores værter for arrangementet, er en virksomhed med en unik tilgang til deres kunder, deres kerneværdier er : Ordentlighed, Gennemsigtighed, Læring, Holdspiller og Trivsel.

Program for dagen:

8:00 – 8:30: Morgenmad og bordet rundt Vi starter dagen med morgenmad og en uformel bordet-rundt introduktion, hvor alle får mulighed for at præsentere sig selv og deres virksomheder. Dette er en fantastisk måde at skabe netværksforbindelser og lære hinanden bedre at kende.

8:30 – 9:00: Præsentation af Skjoldby & Co. Skjoldby & Co. vil dele deres historie, kerneværdier og deres tilgang til ledelse fra distancen. Dette vil give os et dybere indblik i deres erfaringer og perspektiver på emnet og åbne op for en meningsfuld diskussion.

9:00 – 9:40: Netværksøvelse:  Vi vil facilitere en netværksøvelse, hvor deltagerne vil blive opfordret til at engagere sig i diskussioner og udveksle erfaringer om ledelse fra distancen. Dette er en unik mulighed for at lære af hinandens at kende.

9:40 – 10:00: Netværk og en kort opsamling.

Vi opfordrer alle deltagere til at deltage aktivt i diskussionerne, stille spørgsmål og dele deres perspektiver. Det er netop ved at engagere os og lytte til hinanden, at vi kan udvikle vores ledelsesfærdigheder og skabe værdifulde forbindelser.

Vi ser frem til en inspirerende dag med spændende samtaler og vigtig viden om ledelse fra distancen. Skjoldby & Co. har venligt stillet deres faciliteter til rådighed, og vi ser frem til deres værtskab.

Bliv en del af Erhvervsforums netværk for ejerledere med medarbejdere!

Få inspiration og sparring som ejerleder i vores fortrolige forum, vores netværk forbinder ejerledere, ledere og medejere med ledelsesansvar.
Du får mulighed for at udveksle perspektiver, erfaringer og idéer, der holder dig skarp på din virksomhedsrejse og som menneske.
Mød andre ejerledere, udvid dit netværk og få indsigt i relevante temaer som positivt lederskab, vækststrategier, digitalt fokus, generationsskifte, HR-discipliner og meget mere.
Vi mødes fem gange om året og skifter værtsrolle og du er med til at forme netværkets agenda.
Bliv medlem i Erhvervsforums netværk for ejerledere og få adgang til en berigende oplevelse.

Tilmeld dig i dag og vær med til at forme fremtidens erhvervsledelse via sparring og netværk.

EJERLEDER NETVÆRK – SEPTEMBER

 

Har du spørgsmål til netværksmødet er du velkommen til at kontakte Erhvervsforum på tlf. 70 20 76 80 eller e-mail: jeanette@erhvervsforum.dk eller facilitator Lone Carmel på mail: lone@relazion.dk

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

 

Go to Top