window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Inspirationsoplæg af Pia Hauge, Ledelsrådgiver og Forfatter til bl.a. ‘KONTORKOMA’
Tirsdag den 3. november 16.00-17.30
Lokation: Prindsen, Gustav Wied Salen, Algade 13

Fordybelse er efterhånden en sjælden luksus i en tidsalder, hvor støj i storrumskontorer og evig digital tilstedeværelse skaber konstante forstyrrelser, der reelt nedsætter vor hjernekraft og kreative evner. Det er påvist, at hjernen under sådant pres slet og ret lukker af, og det er de funktioner vi arbejdsmæssigt er mest afhængige af, som lukkes ned først! Med mangel på koncentration følger nedsat produktivitet og i næste instans fx stress. Sådan behøver det ikke at være, for den gode nyhed er at fordybelse ikke er så svær en øvelse endda – og det er ikke nødvendigt med fuld tilbagetrækning til de svenske skove for at opnå tilstanden!

Ovenstående er et udpluk af Pia Hauges tanker og nedfældede observation fra bogen KONTORKOMA, der udkom den 1. september og der temamæssigt rammer ind i kernen af noget, der er hverdag fra de fleste af os! Kom til Fyraftensmøde med Pia Hauge, hvordan nedsat hjernekraft rammer os i stressede miljøer – og ikke mindst hvordan vi igen kan få gang i fintænkningen og kreativiteten til gavn for både medarbejderen og virksomheden!

Efter Pias oplæg vil der være rig lejlighed til at stille spørgsmål, og der bliver også tid til netværk over et glas vin! Så er du i KONTORKOMA eller ønsker at fremtidssikre din fintænkning, så meld dig til her:

TILMELD FYRAFTENSMØDE

Go to Top