window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

’SKYGGER’ – OM AT ARBEJDE MED ADFÆRD I LEDELSE OG ARBEJDSLIV

Workshop v/Gitte Skaarup @gitteskaarup.dk

Torsdag den 12. november,  kl. 15.00-18.00

Lokation: Eventrummet, Laboratoriet (åben dans) Musicon

Vi har alle i arbejdslivet – og livet i al almindelighed – steder, hvor vi spænder ben for os selv! Specielle situationer gør, at vi ’bliver noget vi ikke ønsker at være’ fx. dominerende, skarp, svag, overfladisk, langsom, sjusket, uansvarlig blot for at give et par eksempler. Når vi således situationsbestemt udviser en adfærd, som vi for alt i verden ikke forbinder med os selv, så kommer vi på overarbejde for at vise verden at vi er det modsatte. Hvis dette er noget du kan genkende, men ikke har noget modtræk til, så skal du deltage i denne workshop om ’Skygger’. Her vil du lære alt om ’skygger’ og få en dyb indsigt i, hvordan det du kan ændre en sådan begrænsende adfærd og vende tilbage til at være dit autentiske jeg.

For at spole dig ind på, hvad ’skygger’ rent faktisk går ud på, får du lige et par eksempler. Lad os sige, at du har modstand på svaghed, giver det sig sikkert udtryk i, at du for alt i verden ikke vil fremstå svag. Men hvis denne ’ikke være svag’ adfærd overdrives, så kommer du måske til at være for stærk i nogle sammenhænge, hvor styrke måske ikke er svaret, eller konstruktivt. Måske ved du ikke i læsende stund, hvor du selv kunne have en sådan modstand på noget eller uhensigtsmæssig adfærd, men det får du afdækket og redskaber til at arbejde med på denne workshop. Det drejer sig i bund og grund om, at vi er ærlige over for os selv.  Og om at kunne modtage og rumme den gave det er, at ændre adfærd og gå modsat det vi forventer af os selv, eller gør som ren reaktion i en given situation. Det være sig om du som leder eller medarbejder er konfliktsky, bliver hurtigt irriteret, er for utydelig, er pleasende, er easy-going, eller måske mest stiller dig i vejen. Hvordan vender man den?

Skygge arbejde baseret på C.G. Jungs teorier, og er et meget vigtigt og indsigtsfuld værktøj til anvendelse i udvikling, da det styrker modet til at være sig selv, eller en autentisk leder, medarbejder som der er stor efterspørgsel på i dag. Din succes som leder afhænger af dine evne til at lede dig slev. For at lede dig selv skal du have en god indsigt i dig selv som menneske – og det får du til denne workshop. At kende dig selv godt som leder og som menneske er en forudsætning for at skabe sammenhæng mellem arbejdsglæde og virksomhedens værdier og mål. Udbyttet af denne workshop er primært, at du bliver klogere på dig selv, og dette kan hjælpe dig til at sætte sunde grænser, styrke din kommunikation og konflikthåndtering for at give et par eksempler. “If you don’t deal with your shadow, it will deal with you.” -Debbie Ford

Workshoppen er relevant for alle, der har mod på at se ind i sig selv, og arbejde med at styrke den mere autentiske side for bedre lederskab i arbejds- og privatlivet. Til workshoppen udlodder Gitte Skaarup en 3-4 timers workshop (værdi 6.500 kr.) til et af de deltagende firmaer, så I kan komme hele vejen rundt om jer selv og jeres virksomhed efterfølgende!

TILMELD WORKSHOP
Go to Top