window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder

Coach & behandler netværk – Et netværk for coaches og behandlere i Erhvervsforum Roskilde.

Tirsdag den 20. august 2024  kl. 08.15 – 9.30 

Lokation: Sundhed & Fokus, Ørsted Bygade 4, Ørsted, 4622 Havdrup

Dagens tema: ”Hvad kan saunagus og kolde bade gøre for din mentale sundhed og din krop”?

Oplev et magisk saunagus og mærk på din egen krop hvad de æteriske olier kombineret med kolde bade gør ved din mentale sundhed.

Som coach og/eller behandler er dette netværksmøde en mulighed for at blive inspireret til hvordan du eller dine klienter kan lukke en travl hverdag ned, du kommer helt ned i gear og siger farvel til tankemylder.
Du får mulighed for at dyppe dig i det flotte koldtvandskar imellem saunagusene.

Anja fra Sundhed & Fokus vil fortælle lidt mere om, hvad saunagus og kolde bade kan bidrage med til vores mentale helbred. Brug det som inspiration i dit eget arbejde med dine klienter.

Info: 

  • Husk badetøj, håndklæde og evt. badetøfler.
  • Noshow fee faktureres ved afbud senere end mandag den 19. august kl. 08.00
TILMELD COACH & BEHANDLER NETVÆRK

Om selve netværket:

Vi mødes 4 gange om året med en faglig agenda med vidensdeling inden for feltet coaching og mentoring, samt mennesker og relationer. Du kan selv være med til at påvirke indholdet til møderne i dette netværk.

Facilitator for netværket er Lotte Fuhr som er uddannet Mastercoach fra Sofia Manning. Hun er soloselvstændig med Lotte Fuhr Kommunikation & Coaching. Lotte har bred erfaring fra erhvervslivet, hvor hun har arbejdet i større internationale organisationer. Netværk og at netværke har altid været en vigtig faktor i Lottes erhvervsliv, ligesom det også er en disciplin som hun holder rigtig meget af.

Hvis du vil høre mere om netværkets indhold, da kontakt Lotte Fuhr direkte på tlf. 41 16 41 33, mail: Lotte@lottefuhr.dk

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top