Aflysning af juleaktiviteter byttet til gavekort

Da vi i Erhvervsforum blev tvunget til at aflyse vores julenetværk, og dermed gløgg og æbleskiver fra Restaurant Grundsmag, tilbød vi med det samme at købe et gavekort for et tilsvarende beløb. På den måde kan vi bidrage til at sikre restauranten likviditet. Samtidig giver det dem en moralsk opbakning i en hård tid. Vi ved godt, at det kun er et lille bidrag, men hvis vi alle gjorde noget tilsvarende, ville det ikke bare være hårdt tiltrængt hjælp, men også en opbakning og et sammenhold der, også efter Corona, vil placere Roskilde som Sjællands gastronomiske og eventmæssig højborg.

Restaurant Herthadalen

For enden af Nordeuropas længste allé, som er en del af Ledreborg Gods, ligger Herthadalen smukt gemt i skoven i Sjællands første Nationalpark, Skjoldungernes Land. Traditionen tro er restauranten åben til højtider som påske, mortensaften og jul. Et unikt sted midt i ingenting, tæt på Roskilde.

Læs mere

Restaurant Vigen

Er smukt placeret på Veddelevhalvøen nord for Roskilde. Herfra er der en smuk udsigt over Roskilde Fjord og Roskilde by med Domkirken i centrum. Restauranten kan nås på få minutter i bil fra Roskilde Centrum og tilbyder masser af P-pladser.

Læs mere

Pipers hus

På Pipers Hus tilbyder de smagen af Roskilde. De byder på god og ærlig mad, tilberedt med masser af kærlighed, samt en placering midt i naturskønne omgivelser med udsigt til Roskilde fjord. De stræber efter at skabe hyggelige rammer og en god atmosfære, hvad end du besøger dem for deres lækre smørrebrød, aftenens a la carte eller blot lidt kaffe og kage.

Læs mere

Herslev Bryghus

Herslev Bryghus producer økologisk øl og ligger i naturskønne omgivelser – faktisk midt i den nye Nationalpark Skjoldungernes Land i landsbyen Herslev tæt ved Roskilde Fjord. Kvalitet, egne økologiske råvarer og sporbarhed i produktionen er værdierne bag, når bryggeriet dyrker, forarbejder og forfiner kornet til øl, brændevin og øl-eddike.

Læs mere

Restaurant Upstairs

Restauranten ligger ved starten af gågaden i Roskilde tæt på rådhustorvet og har sine fine lokaler på første sal. Upstairs arbejder altid med friske råvarer, der gerne skulle give den bedste smagsoplevelse. Både frokost- og aftenmenuer laves fra bunden ude i deres køkken, hvor kokkene  tilbereder bestillingerne.

Læs mere

Grundsmag

Grundsmag er en mangfoldig madvirksomhed, som er bygget op omkring et simpelt køkken med respekt for råvarerne. De laver ærligt dansk- og franskinspireret mad af de bedste økologiske råvarer, de kan finde. Du kan finde dem i deres økologiske spisehus og madskole i hjertet af Roskilde på Stændertorvet 1.

Læs mere

Raadhuskælderen

Restaurant Raadhuskælderen ligger under Roskildes gamle rådhus, 50 meter fra Dom- kirken, som er kendt fra UNESCO’s Verdensarvsliste. De elsker at servere god mad, kolde drinks og gode vine i hyggelige omgivelser, både i kælderen og i gårdhaven. Hos Raadhuskælderen står de altid klar til at give den bedste oplevelse!

Læs mere

Sushi2500

De tilbyder takeaway med levering og har hyggelige restauranter i Roskilde og Trekroner. Deres mission er at give alle mulighed for at smage frisklavet sushi af høj kvalitet. De tror på, at friske råvarer smager bedre og sætter en ære i at servere sushi, der forkæler dine sanser ? fra smagsoplevelsen til den visuelle anretning.

Læs mere

Flammen

Oppe på øverste etage af Ro’s Torv finder man den hyggelige restaurant Flammen. Her har de indrettet sig på bedste Flammen-manér med spændende antikviteter, små hyggekroge og en rar dæmpet belysning. Hvis I er sultne efter en shoppingtur, eller I skal en tur i biografen, så kig forbi, og bliv godt mætte af deres lækre grillbuffet.

Læs mere

Café Vivaldi

Velkommen til Café Vivaldi på Stændertorvet i Roskilde. Café Vivaldi ligger på gågaden lige ved Roskilde domkirke. I caféen er der lagt vægt på lyse og hyggelige omgivelser, hvor du virkelig føler dig hjemme. Når vejret tillader det, er det muligt at sidde ude på torvet og nyde udsigt til domkirken. På menukortet finder du alt fra lækker brunch til sandwich, salater og møre bøffer, samt flere lækre drikkevare.

Læs mere

Snekken

Et trattoria er et italiensk spisehus, som er mindre formel end en restaurant. Servicen er afslappet og uhøjtidelig, vinen ofte serveret i karafler. Maden er ærlig og baseret på få sæsonbaserede råvarer. Dette er idealet for Snekken Trattoria. Bæredygtighed vægtes højt hos Snekken og derfor er 90% af råvarerne økologiske. Der tages højde for madsortering, genbrug og madspild, der er med til at gøre Snekken til et spisehus, der tager ansvar.

Læs mere

Café Korn – Roskilde

I centrum af Roskilde finder man Café Korn. Deres café serverer burgere, friske salater, frokostplatte, sandwich eller nogle af deres Korn signaturretter. Ej at forglemme har de sammensat deres bud på byens lækreste brunchbuffet – hver weekend. Læn jer tilbage og nyd atmosfæren, stemningen og den gode mad.

Læs mere

Florentz Café

I det tidligere historiske Hotel Prindsen finder du Florentz Café & Brasserie. De bestræber os på at lave al mad fra bunden af sæsonens råvarer. Deres faglærte tjenere og kokke sætter en stor ære i at uddanne kommende kollegaer i såvel gastronomien som at skabe den rare og behagelige atmosfære for deres gæster.

Læs mere

Hjemme hos Julie

Hos det kørende køkken Hjemme hos Julie, kan man få stillet sin apetit i gylden og saftig frilandsgrillkylling med rosmarinkartofler, salater med smæk på smagen og mormortarteletter med kylling i asparges. Det lille køkken, kan findes i løbet af ugens dage på flere lokationer som blandt andet Musicon – Containerstiben, Kvickly – Hyrdehøj og Fakta i Lejre.

Læs mere

Sagafjord

Der er mange traditioner forbundet med det gamle skib Sagafjord der sejler ud fra havnen i Roskilde. Ude på fjorden omgives Sagafjord af idyl fra det sjællandske landskab med bakker, marker, kirkespir, blå bølger og naturliv. Sagafjord sejler midt i Nationalparken, Skjoldungernes Land og handler derfor ikke kun om maden – det handler om den unikke helhedsoplevelse, der på Sagafjord kan tilbyde deres gæster.

Læs mere

Bisque Porcelænscafeen

Bisque Porcelænscafeen åbnede i februar 2018. I cafeen kan du hygge dig alene eller sammen med dine kære. Du kan male personlige gaver, afholde fødselsdage, mærkedage, polterabends, babyshowers, kærestedag, surprise m.m. Slip din indre farveglæde løs og nyd et par timer, hvor du kan male, grine, være koncentreret og impulsiv. De serverer en dejlig kop kaffe, the, varm chokolade, økologiske drikke og lidt til den søde tand.

Læs mere

Musicon Mikrobryggeri

Er både et bryggeri og en ølbar der har sin beliggenhed i den rå og kreative bydel Musicon i Roskilde. Her har flere mennesker sin hverdag, hvor alt fra skatere, kunstnere og musikere slår sine folder. Bryggeriet stræber efter at have samarbejdspartnere i lokalområdet i Roskilde. De insisterer på at være et ægte lokalt bryggeri med et stort hjerte for øl og domkirkebyen.

Læs mere

Gimle

Gimle er Roskildes regionale spillested og ungdomskulturhus. Mere end 300 årlige kulturarrangementer afholdes både i og uden for huset. Kernen er koncertdrift med årlig præsentation af mere end 300 bands. Udover spillestedsdelen driver Gimle caféen, The Raven, der har åbent 6 dage om ugen, og en natcafé, der har åbent hver fredag og lørdag.

Læs mere

LenAir

LenAir startede i 1998 og er en dedikeret flyveskole med speciale i Kunstflyvning. Deres piloter har stor erfarning i både flyvning og undervisning. Dette er til stor glæde for de elever og andre som flyver med dem. Det er med til at skabe sikkerhed og tillid til LenAir. De holder til i Roskilde Roskilde lufthavn, hvor deres pilot flyver ud fra, på deres næste lufteventyr.

Læs mere

Roskilde Racing

Lyden af de racende gokart kan høres i Roskilde og Roskilde Racing tilbyder de perfekte rammer for et vellykket arrangement, firmaevent eller grand prix. De  kan med god samvittighed påstå at de har landets bedste faciliteter til gokart. Dertil har de Nordeuropas største anlæg, samt gode parkeringsforhold og masser af plads til at udfolde sig på.

Læs mere

Ragnarock

Træd op på den røde løber og lad dig forblænde af guldnitter og rock’n’ roll stemning på RAGNAROCK i Roskilde. RAGNAROCK er Danmarks nationale, kulturhistoriske samtidsmuseum med fokus på pop, rock og ungdomskultur.

Læs mere

Vikingeskibsmuseet

Selv om Vikingeskibsmuseet har fået en lidt sen start på alle årets nye, spændende oplevelser, bliver 2021 oplevelsernes år. I hele 2021 kan arbejdsgivere nemlig købe sæsonkort til museets udstillinger, aktiviteter og oplevelser med fuld skattefrihed for modtagerne; de ansatte.

Læs mere

Aaben Dans

Aaben Dans er egnsteater i Roskilde og arbejder med dansen som udtryksform. Det er scenekunst på et højt kunstnerisk niveau med kroppen i centrum hvor tværæstetisk og nytænkning er essentielt. De skaber to nye forestillinger hvert år, hvoraf mindst én er for børn og unge. Deres nuværende program kan ses her og gavekort købes via ”læs mere”

Læs mere

Glasgalleriet

Glasgalleriet er beliggende på Roskilde Havn i det smukke gamle gasværk. Her præsenteres moderne kunst fra danske såvel som internationale kunstnere på hele fem etager. I den store gasværkssal samt i udstillingslokalerne på 1. og 2. sal kan man løbende opleve skiftende udstillinger. I kælderen kan man gå på opdagelse blandt de mange værker af vores faste kunstnere.

Læs mere

Nyhed

Aflysning af juleaktiviteter kalder på lokal støtte til restauranter m.v.

Læs mere