window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hedelands Veteranbane, Brandhøjgårdsvej 2, 2640 Hedehusene

Tirsdag den 30. juni kl. 15.30-18.00

Efter over 3 måneder udelukkende med online aktiviteter, er det os en kæmpe glæde nu at kunne skifte spor og atter fløjte netværket til samling. For at få vores fysiske aktiviteter tilbage på skinner, har vi i samarbejde med Hedelands Veteranbane fået sat et særtog ind til netværket, så vi kan hygge-bumle gennem det smukke landskab, netværke i det fri og ønske hinanden god sommer!  Så skal vi se om vi kan få fyldt et par togstammer eller 5 op – og rykke sammen med behørig afstand i kupeerne!

Programmet for dagen er:

15.30 Velkommen og intro til Hedelands Veteranbane

15.50  Ombordstigning og behørig passagerfordeling

16.00  Afgang udi hedelandskabets herligheder

16.30  Pitt-stop, netværk og let forplejning ved 5 EGE STATION

17.30  Retur mod remissen

18.00  Ankomst til endestationen og tak for idag

18.00  Eventuelt mulighed for besøg på museet i små grupper

Det skal bemærkes, at Hedelands Veteranbane er underlagt diverse sikkerhedskrav fra Trafikmyndighederne, og det allerede er inspiceret og aftalt, hvordan I under transporten kan blive fordelt med behørig afstand. Med udgangspunkt i de nuværende regler for forsamlinger og togets kapacitet i forhold til god afstand, er antallet af deltagere sat til maksimum 50 på ‘først til mølle’ basis – og indtil vi har overblik for interessen,  en person per virksomhed.

RESERVER DIN PLADS

 

Go to Top