window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fyraftensmøde – med mulighed for efterfølgende netværk

V/Erik Buchwald Christensen, First Consulting og Torben Kristensen, Erhvervshus Sjælland

Digitalisering handler om visioner og vækst! Men hvor i virksomheden kan vi bruge nye teknologier og hvordan gør vi det? Hvad kan virksomheden specifikt få ud af at tage springet ind i den digitale verden – og hvilke støttemuligheder er der? Det er nogle af de spørgsmål, der vil blive belyst på dette møde! 

Digitalisering er vigtig, fordi kundeoplevelser ændrer sig markant i branche efter branche i takt med den digitale transformation. Dette betyder, at markedsandele flytter sig med høj fart, hvilket påvirker alle typer af virksomheder. Men alligevel har mange virksomheder endnu ikke fået digitaliseret deres forretningsprocesser eller taget nye teknologier ind i forretningsudviklingen. Den hyppigste årsag hertil er oftest manglende kendskab til mulighederne og den værdi dette skridt kunne skabe, og det kan du blive klogere på ved dette møde.

Erik Buchwald Christensen fra First Consulting ApS fortæller om de muligheder, der gemmer sig i de digitale teknologier, hvilke potentialer de har for virksomhederne, hvordan man vælger de rigtige indsatsområder og hvordan men kommer i gang. Erik er godkendt digital virksomhedsrådgiver af SMV:Digital og Digitalvækst og har bred praktisk erfaring fra mange sådanne forløb i SMV-segmentet. Torben Kristensen er forretningsudvikler i Erhvervshus Sjælland og har bl.a. et indgående kendskab til mindre virksomheders udfordringer med at indkøbe og indarbejde ny IT.

På mødet vil du høre om:

· Hvad digitalisering er og hvilke teknologier, der er til rådighed

· Hvad andre virksomheder gør, demonstreret ved eksempler og cases

· Hvordan du kommer i gang og får afklaret din virksomheds digitale potentiale

· Hvilken rådgivning og hvilken økonomisk støtte, du kan få

Vi slutter af med en debat om hvilke teknologier, der er mest relevante for deltagerne og hvilke barrierer der forhindrer i at komme videre.

 Yderligere oplysninger om arrangementet ved henvendelse til Allan på allan@erhvervsforum.dk

 

TILMELD FYRAFTENSMØDE
Go to Top