window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

LEDELSE MED ENNEAGRAMMET (MODUL 2)

– Kommunikation med Enneagrammet

Dato: Mandag den 24 februar kl. 18,00-22,00

Sted: Eventrummet, Laboratoriet (v/Åben Dans), Rabalderstræde 10 Musicon

MODUL 2, er du allerede i gang med din rejse udi ENNEAGRAMMETS verden! På turen lærer du at manøvrere i blandt de ni personlighedstyper, og anskue din og deres verden udfra triggers til motivation, adfærd, reaktion og værdigrundlag. Overordnet set kalder vi dette forløb over 3 moduler for LEDELSE MED ENNEAGRAMMET, fordi værktøjerne og filosofierne bag kan bruges til at lede både andre og sig selv. At mestre dette kan åbne veje til egen udvikling og vækst, så du som leder og menneske kan udfolde dit fulde potentiale samt bruge dine ressourcer bedst muligt! I MODUL 2 fokuserer vi på, hvordan en øget viden om personlighedstyperne kan bruges til kommunikation og overskrifterne er:

Kommunikation med Enneagrammet

Lær din egen kommunikationsstil at kende, på godt og ondt
Lærer de øvrige Enneagramtypers vidt forskellige kommunikationsstil
Får afdækket dine blinde, og derved ubevidste kommunikationspunkter
Bliver bedre til at kommunikere, og derved undgå misforståelser, såvel privat som på job
Lærer en effektiv feedbackmodel samt hvorledes denne kan specificeres pr. Enneagramtype
På podiet gennem de 3 moduler har vi fornøjelsen af Claus Roager, en af de mest erfarne, indsigtsfulde og underholdende eksperter i Enneagrammet, så der garanteres stenhård levering og inspiration ved hjælp af både teori og cases, som du ikke kommer til at glemme.

Vi opkræver et symbolsk beløb for deltagelse, hvilket vil være afhængig af bl.a. samlet deltagerantal og antal moduler, du ønsker at deltage i. Som udgangspunkt vil det være oplagt at følge hele forløbet (3 moduler), hvilket koster 1000 kr. + moms (inkluderer test og Claus Roagers bog ENNEAGRAMMET), Som åbent kursus vil samme forløb koste kr. 7.795 + moms. Deltagelse i enkeltmoduler vil anslået koste 500,00 kr. + moms (inklusive bog, men eksklusiv test).

Tilmelding til alle 3 moduler her:

Tilmeld modul 1-3
Go to Top