window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Er du fødevareproducent og klar på næste skridt for din forretning?

Arbejder du inden for fødevarebranchen, så inviteres du til en workshop hvor Jesper Zeihlund fra Local Food Mind og andre spændende oplægsholdere kommer med bud på kommende trends i fødevare- og biotekindustrien.

Torsdag den 29. februar kl. 13.30 til 17.00 (dørene åbner kl. 13.00)

Lokation: Jernbanegade 3B, 4000 Roskilde ( nr. 3B ligger umiddelbart til højre for indgangen til Roskilde Station)

Forbrugerne er – så småt – ved at ændre mad og indkøbsvaner, så de jagter lokalt producerede fødevarer. Men hvad sker der på de lidt større linjer – og kan branchen selv gøre noget for at påvirke forbruget?  Denne skiftende præference indikerer nemlig ikke blot et ønske om at støtte lokale landmænd og producenter, men signalerer også en voksende bevidsthed om bæredygtighed og ansvar i forhold til fødevarekæden.

Dette får du med hjem denne dag:  

Trendspotting og innovation:
Hør på andre fra branchen og få indblik i de seneste trends og innovative løsninger indenfor fødevare og koblinger til biotek
Bæredygtighed:
Hør, hvordan ESG-principper kan blive en styrke i din virksomhed
Eksperter:
Hør fra danske og tyske eksperter om, hvad der sker på området
Fremtidssikring:
Få redskaber til at forstå og navigere i udfordringer og muligheder i din virksomhed
Samarbejder:
Mød og netværk med andre fra fødevarebranchen og drøft strategier og innovative løsninger med fagfolk fra branchen
Branchens fremtid:
Bidrag til snak om, hvordan fremtidens fødevare- og biotekindustri bliver skabt

TILMELD WORKSHOP HER

Praktik:

Parkering: Vi henviser til parkeringshuset på Sortebrødreplads i Roskilde, hvor de to første timer er gratis.
Forplejning: lokale råvarer
Pris: Gratis, men kræver tilmelding

Arrangør:

RUC Roskilde Universitet, Erhvervshus Sjælland, Interreg, Femern Belt Innovation og Local Food Mind.

Har du spørgsmål til denne fødevareworkshop kontakt: Morten Pristed, Erhvervshus Sjælland, 6188 4627, mpr@ehsj.dk

 

Har du spørgsmål til Erhvervsforum Roskilde er du velkommen til at kontakte Erhvervs- og netværkskonsulent Jeanette Andersen jeanette@erhvervsforum.dk

Ønsker du at være en del af et stærkt erhvervsnetværk? Blive medlem af Erhvervsforum Roskilde her : Bliv medlem

Tilmeld Erhvervsforum Roskildes nyhedsbrev og bliv opdateret på netværksmøder, workshops og vigtige nyheder for erhvervslivet : Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top